Mahukan Suasana Rustik Atau 'Japanese'? Resort Di Kuantan Ini Ada Segalanya!

Resort yang mengetengahkan 4 konsep berbeza ini memang sangat kreatif. Dekat je!

  • Terpikat tak bila tengok interior sebuah resort yang sarat dengan hiasan kayu macam ni?

    • Konsep kayu-kayan memang agak popular bagi sesebuah resort. Ciri-ciri rustik ditambah dengan elemen semula jadi menjadikannya antara pilihan paling digemari orang ramai.

      says.com

  • Macam mana pula dengan konsep japanese Interior yang comel ini?

    • Jarang-jarang untuk kita temui penggunaan konsep Jepun pada kebanyakan resort di Malaysia. Walaupun tidak banyak digunakan, ciri minimalis yang diterapkan amat menarik perhatian pengunjung.

      says.com

  • Ditambah pula dengan tempat menginap berupa kabin petak berwarna-warni yang simple ini, pasti semua orang akan terpegun dengan keunikannya

    • Kabin petak seperti ini semakin mendapat tempat dikalangan backpackers. Selaras dengan popularitinya yang kian meningkat, penggunaan konsep kabin ini sememangnya satu langkah bijak bagi menarik minat pengunjung untuk datang ke sesuatu resort.

      says.com

  • Mana-mana pun pilihan anda, ketiga-tiga konsep ini semuanya anda boleh dapatkan di T-Box Sungai Lembing di Kuantan, Pahang. Ya, semuanya ada!

    • T-Box Sungai Lembing mungkin satu nama yang agak asing bagi kebanyakan orang. Barangkali ramai yang tidak pernah dengar pun namanya sebelum ini. Tapi selepas diselidik, resort ini benar-benar mempunyai satu daya tarikan unik melalui konsep-konsep yang diketengahkan. Sekarang ini, orang ramai memang sukakan travels & hotels yang menarik untuk dilawati.

      Resort ini mempunyai 4 konsep berbeza yang boleh anda dapatkan di bawah:

      says.com

  • 1. Wooden Cottage

  • 2. Japanese Cabin

  • 3. Colourful Cabin

  • 4. Wooden White House

  • Selain penginapan, T-Box Sungai Lembing juga menawarkan perkhidmatan seperti:

    • 1. Rainbow Waterfall Package

      Sungai Lembing cukup sinonim dan sangat popular dengan Rainbow Waterfall atau Air Terjun Pelangi. Ketika matahari terbit, pantulan sinar matahari yang jatuh pada air terjun membentuk imej pelangi yang betul-betul terapung di atas air.

      says.com

    • 2. Bukit Panorama Trip

      Bukit Panorama merupakan lagi satu tempat yang wajib dikunjung di Sungai Lembing. Bukit ini yang mengambil masa lebih kurang 30 minit untuk didaki menyajikan pemandangan yang amat menakjubkan terutamanya ketika matahari terbit. Pastinya memberi satu kepuasan bagi setiap pendaki.

      says.com

    • Servis lain yang ditawarkan:

      3. Sight-seeing tour
      4‍‍‍. Barbecue service
      5. Catering service
      6. Bicycle rental

      says.com

  • Apa tunggu lagi, dah boleh terus rancang trip ke T-Box Sungai Lembing selepas ini dengan kawan-kawan dan keluarga!

    • Maklumat lanjut mengenai T-Box Sungai Lembing:

      Pemandangan 360°
      Laman web
      Facebook

      Alamat: EB 33, Jalan Sungai Lembing, Kampung Tengah, 26200, Sungai Lembing, Pahang.
      No telefon: +6010-288 2993
      Email: [email protected]

      says.com

  • Kalau nak tahu, kat Tanjung Malim pun ada satu resort rustik tersembunyi:

  • Atau anda boleh explore lagi Malaysia dengan pergi ke tempat-tempat yang sangat cantik ini:

  • Inginkan lebih cerita menarik seperti ini? LIKE Facebook SAYS SEISMIK serta follow kami di Twitter dan temui segala cerita mesti kongsi sekarang!

Leave a comment