seismik

[VIRAL] Dah Tengok Khairy Jamaluddin Jual Ayam Percik?

Siapa sangka Khairy Jamaluddin ada bakat berlakon.

Cover image via SAYS.com

Scene dimulakan dengan KJ bagi duit baki kat pelanggan sambil cakap, "Terima kasih, datang lagi ye."

Image via gfycat.com

Lepas tu, datanglah seorang wanita bertudung litup yang cantik manis nak beli ayam percik KJ. Tapi mula-mula dia pakai earphone sampai tak dengar apa KJ cakap.

Image via gfycat.com

Lepas dah bukak earphone, KJ pon tanya, "Tiap-tiap minggu makan ayam percik saya. Tak jemu ke?"

Image via gfycat.com

Disebabkan awek ni tiap-tiap minggu beli ayam percik dia, KJ pon bagi satu ayam percik FREE. Polisi baru katanya, Buy 10 get one free. Smooth KJ.

Image via gfycat.com

Part last sekali yang paling best. Bila dia dapat tau awek tu kerja apa, dia punya puji memang terbaik! Tersipu-sipu malu sampai naik merah pipi awek tu dibuatnya.

Image via gfycat.com

Nak tengok bakat terpendam KJ sebagai pelakon? Tengok video kat bawah ni:

Babak video ini diambil daripada drama Ikal Mayang: Inspektor Mastura dan telah menjadi viral di Facebook sejak dimuat naik pada 23 September 2014

Image via SAYS.com

Jadi, mantap ke tak lakonan KJ? Agak-agak boleh menang anugerah lagi tak?

Image via SAYS.com

Sebelum ini, KJ turut mengambil kesempatan melakukan "Ice Bucket Challenge"

You may be interested in:

Leave a comment