lifestyle

Kenapa Aku Kena Kahwin Cepat!

assalaamualaikum. semalam aku tengok drama indonesia. aku lupa dah tajuk dia tapi kat channel hijrah. scene masa tu, main characters tengah dalam satu ceramah agama berkenaan kahwin. ustaz tu cakap manusia perlu kahwin. lebih cepat lagi bagus kalau dah cukup syarat. mereka yang mati dalam keadaan bujang akan berasa malu berdepan dengan ALLAH. ibadat orang yang berkahwin juga 70 kali lebih baik daripada ibadah orang bujang. macam mana aku nak kahwin kalau tak de yang suka kat aku? blog entry di blog aku mengenai majlis perkahwinan. http://www.mujadafewa.my/2013/08/selamat-pengantin-baru-buat-dkna-abza-miekael.html moga kita berjumpa dengan jodoh yang tepat pada saat yang tepat dan beliau akan bawa kita ke syurga bertemu yang Maha Esa. :)

Cover image via

Kahwin Itu Perlu

my blog is about a girl, going to be a teacher, her dreams, her life, and other stuff. hope to share everything with thousands of people

mujadafewa.my

my blog is about a girl, going to be a teacher, her dreams, her life, and other stuff. hope to share everything with thousands of people

mujadafewa.my

my blog is about a girl, going to be a teacher, her dreams, her life, and other stuff. hope to share everything with thousands of people

mujadafewa.my

majlis kesyukuran sempena pernikahan dkna abza dan miekael

mujadafewa.my

Leave a comment