[VIDEO] Anda Masih Ingat Bahasa F & W Yang Kita Guna Zaman Sekolah Dulu-Dulu?

"AKU BENCI BAHASA NI!"

  • Cover image via SAYS

Korang masih ingat lagi tak masa zaman sekolah dulu ada banyak gila bahasa yang pernah dipakai untuk sampaikan rahsia kat member korang?

Image via SAYS

Contoh bahasa yang sering digunakan adalah bahasa F & W.

So, kali ini kitorang nak uji rakan-rakan sekerja kat office untuk tengok diorang ni masih ingat lagi atau tak cara nak pakai bahasa-bahasa ini.

Image via giphy.com

Awal-awal diorang ni semua macam lost... tapi bila dapat teka tu bukan main semangat lagi!

Image via SAYS

Agak-agak sejauh mana diorang faham dengan bahasa-bahasa ni? Jom tonton video di bawah dan teka bersama kami!

Jangan lupa LIKE Facebook dan follow Twitter SAYS SEISMIK dan temui segala cerita mesti kongsi sekarang!

Leave a comment