lifestyle

[VIDEO] Kami Suruh Rakan Sekerja Cuba 'Don't Laugh Challenge' Dan Ini Apa Yang Terjadi

Berdekah tengok diorang ni! :D

Cover image via SAYS

Cuba korang bayangkan, sekiranya dalam masa satu hari korang tak ketawa langsung, pasti kehidupan korang rasa macam tak kena je kan?

Orang kata ketawa ni ibarat pengubat di kala kita berduka dan ketawa boleh buat hari kita yang murung menjadi ceria. Dan ada juga yang cakap, ketawa ni boleh berjangkit. Kalau seorang dah ketawa, semua orang pung akan ikut ketawa. Hahaha...

Image via giphy.com

Jadi baru-baru ni, kitorang telah panggil 6 rakan sekerja kitorang untuk cuba cabaran Don't Laugh Challenge

Cabarannya cukup mudah, diorang kena tonton beberapa video yang dah disediakan dan sesiapa yang ketawa akan dikenakan hukuman. Hahaha lawak diorang ni tau. Ada tu yang belum apa-apa lagi dah gelak dulu!

Image via SAYS

Jom kita tengok, boleh ke tak diorang ni semua tahan gelak. Agak-agak siapa yang menang?

LIKE Facebook dan follow Twitter SAYS SEISMIK dan temui segala cerita mesti kongsi sekarang!

Tonton lebih banyak challenge di SINI:

You may be interested in:

Leave a comment