seismik

[GIVEAWAY] Terdesak Nak Phone Baru? Kami Nak Bagi 'Free' HUAWEI Y9 Prime Bernilai RM899!

Lengkap dan cukup sifat!

Cover image via Amanz Fleej

Siapa kat sini yang phone dia dah 'barai', angkat tangan!

Image via tumblr.com

Dah agak dah, mesti ramai yang angkat tangan. Hehe.

Skrin phone retak seribu, butang volume tak boleh tekan, kamera depan tak boleh pakai, bateri cepat sangat haus; ini antara masalah yang paling common dengan smartphone kalau dah pakai selama bertahun-tahun.

Kalau masalah ni korang kena hadap, maksudnya sudah tiba masa untuk tukar kepada yang baru!

Kalau tak ada duit jangan risau sebab kami nak bagi SATU peranti HUAWEI Y9 Prime bernilai RM899 secara percuma!

Image via Amanz

Inilah satu-satunya phone yang korang patut miliki. Walaupun harganya murah dan berpatutan bawah RM1,000, spesifikasi yang dimuatkan di dalam HUAWEI Y9 Prime ini memang cukup sifat dah macam phone yang premium!

Ini antara spesifikasi utama HUAWEI Y9 Prime:

  • Cip pemprosesan Kirin 710F Octa-core
  • Skrin penuh full-view display
  • 4GB RAM
  • 128GB storan dalaman
  • 3 kamera belakang (16MP main, 8MP ultra-wide, 2MP depth sensor)
  • Kamera hadapan 16MP pop-up
  • Bateri 4,000 mAh

Image via Fleej

Macam mana nak menang?

1. Follow kami di Instagram @saysseismik.ig dan Like Facebook Huawei Mobile.

2. Like post di bawah di Instagram.
3. Sambung ayat ini, "Saya terdesak nak phone baru kerana" dalam 15 patah perkataan sahaja di ruangan komen. (tidak termasuk ayat yang disertakan di atas)

Contoh: Saya terdesak nak phone baru kerana *saya dah 15 tahun pakai phone Nokia 3310. Nak charge penuh kena tunggu 3 jam! (*15 patah perkataan)

4. Paling penting, repost semula post di atas ke Instastory korang dan tag kami @saysseismik.ig.

Giveaway ini akan tamat pada Ahad, 22 September 2019 pada jam 11.59pm. Klik sini untuk join!

Image via HUAWEI

TERMA & SYARAT

  1. Seorang boleh menghantar SATU komen SAHAJA sebelum Isnin, 23 September 2019.
  2. Pastikan akaun anda di-set kepada ‘PUBLIC’.
  3. Komen yang paling ‘KREATIF’ dan ‘TERDESAK’ akan dipilih sebagai pemenang.
  4. Hanya SEORANG pemenang bertuah yang layak membawa pulang telefon pintar HUAWEI Y9 Prime.
  5. Pemenang akan dihubungi melalui direct message (DM) di Instagram pada Selasa, 24 September 2019. Jika tiada ‘feedback’ dalam masa 24 jam, pemenang lain akan dipilih.

Jadi apa tunggu lagi? All the best!

Image via tenor.com

LIKE Facebook dan follow Twitter SAYS SEISMIK dan temui segala cerita mesti kongsi sekarang!

Cantik gila Huawei Campus ni!

Leave a comment