seismik

Handbags & Heels Raya Bawah RM200 Yang Simple & 'Classy' Oleh Christy Ng. Wow!

Sediakan bajet yang betul!

Cover image via Instagram @christyngshoes

Dah berapa % persediaan raya anda? Kuih raya: checked, duit raya: checked, baju raya: checked! Eh.. kasut dengan beg dah ke belum?!

Image via Giphy

Untuk memudahkan lagi kerja anda bagi memastikan senarai keperluan untuk raya lengkap, letak semua senarai tersebut dalam notes telefon masing-masing. Lepas dah settle satu per satu, dah boleh padam dan cari barangan yang masih belum settle. Kan senang!

Eh, sebelum tu untuk para wanita di luar sana, anda dah cari belum handbag dan kasut yang sesuai untuk dikenakan di pagi raya nanti? Yelah, nak #OOTD kan nanti.

Kalau tak ada idea, jangan risau! Kami menyediakan senarai handbags dan heels bawah RM200 untuk anda. Warna dan design yang begitu minimal, tak begitu over sangat! :)

Image via Christyng

Beg yang berwarna lembut dan sangat simple, sesuai untuk digayakan dengan pelbagai jenis baju, saiz pun tak begitu besar. Beg ini datang dalam 17 warna yang berbeza.

Harga: RM168.26 (ON SALE)

Anda boleh dapatkan beg ini di mana-mana cawangan Butik Christyng.

Image via Christyng

Untuk beg ini, boleh digunakan ketika raya dan untuk pergi kerja. Sesuai untuk semua jenis majlis dan senang digayakan dengan apa-apa tema. Saiz dan design yang minimal menampakkan anda seorang yang simple. Beg ini datang dengan 6 warna yang berbeza mengikut cita rasa anda.

Harga: RM187.06 (ON SALE)

Anda boleh dapatkan beg ini di mana-mana cawangan Butik Christyng.

Jean Pastel Pink Handbag

Jean Pastel Pink Handbag

Image via Christyng

Sesuai untuk anda yang sukakan warna yang pink dan saiz beg yang tidak terlalu besar.

Harga: RM178.36 (ON SALE)

Anda boleh dapatkan beg ini di mana-mana cawangan Butik Christyng.

Jean Nut Brown Handbag

Jean Nut Brown Handbag

Image via Christyng

Jika anda sukakan warna jenis Nude dan boleh digayakan dengan apa-apa corak baju, boleh pilih warna ini.

Harga: RM177.66 (ON SALE)

Anda boleh dapatkan beg ini di mana-mana cawangan Butik Christyng.

Xenia Olive Green Floral Handbag

Image via Christyng

Anda merupakan seorang yang sukakan warna yang lebih menyerlah? Jangan risau, design dan warna beg ini akan memudahkan anda untuk mix and match baju raya nanti. Dengan design bunga di tepi akan membuatkan OOTD anda lebih menarik.

Harga: RM177.66 (ON SALE)

Anda boleh dapatkan beg ini di mana-mana cawangan Butik Christyng.

Sarima Nude Block Heels

Image via Christyng

Kasut ini datang dalam 6 warna yang berbeza untuk anda pilih mengikut cita rasa masing-masing. Jika anda seorang yang tidak pandai untuk memakai kasut tumit tinggi yang terlalu tinggi dan tajam, kasut ini adalah pilihan paling tepat untuk anda.

Harga: RM159

Anda boleh dapatkan kasut ini di mana-mana cawangan Butik Christyng.

Alexa Navy Chunky Lower Heel

Image via Christyng

Design yang begitu minimal dan tidak terlalu tinggi akan membuatkan si pemakai lebih selesa ketika menggayakan kasut ini ketika raya nanti.

Harga: RM149

Anda boleh dapatkan kasut ini di mana-mana cawangan Butik Christyng.

Osaka Baby Blue Slide Sandal

Image via Christyng

Warna biru muda yang begitu lembut dan design yang begitu selesa ini sesuai untuk anda yang jenis sukakan sesuatu yang menyenangkan kerja serta tidak terlalu over bila dipakai.

Harga: RM146.06 (ON SALE)

Anda boleh dapatkan kasut ini di mana-mana cawangan Butik Christyng.

Sophia Black Strappy Heels

Image via Christyng

Warna hitam merupakan warna yang paling basic dan sesuai untuk digayakan dengan apa jenis baju sekali pun. Jika anda tiada idea untuk mix and match OOTD anda, boleh pilih warna hitam untuk melengkapkan seragam raya anda.

Harga: RM149.46 (ON SALE)

Anda boleh dapatkan kasut ini di mana-mana cawangan Butik Christyng.

Bolehlah feeling-feeling OOTD dengan beg dan kasut raya baru lepas ni! :)

Jika anda berminat untuk menerokai lebih banyak pilihan produk keperluan yang terkenal, klik di #SAYSCatalogue!

Image via SAYS

#SAYSCatalogue merupakan segmen di SAYS di mana kami menampilkan cadangan produk yang menjadi pilihan ramai. Sebahagian daripada jualan akan dikutip dari halaman ini dan harga adalah tepat pada masa penerbitan.

LIKE Facebook dan follow Twitter SAYS SEISMIK dan temui segala cerita mesti kongsi sekarang!

Nak tambah baju raya lagi tak? Tengok list ini:

Cuba buat biskut raya sendiri. Mana tahu sedap :p

You may be interested in:

Leave a comment