[VIDEO] Aksi Cemas 'Abang Bomba I Love You' Selamatkan Kucing Ini Boleh Buat Jantung Gugur

Berderau darah, kecut perut, berpeluh-peluh.

  • Ini baru betul 'Abang Bomba I Love You'!

    • Ketepikan dulu babak cinta di antara Amira Othman dan Hisyam Hamid dalam drama 'Abang Bomba I Love You', sekarang ini mari kita lihat pada realiti pekerjaan abang bomba yang benar-benar layak diberi pujian.

      says.com

  • Sebuah video yang dimuatnaik oleh Dena Bahrin semalam telah menarik perhatian orang ramai sehingga viral dalam sekelip mata

    • Video tersebut memaparkan detik cemas di mana seorang anggota bomba sedang menjalankan misi menyelamatkan seekor kucing yang terperangkap di tingkat empat di kompleks membeli belah Melawati Mall.

      says.com

    • Kucing berkenaan dilihat begitu buntu dan tidak mempunyai hala tuju. Menurut Dena, beliau bersama rakannya menunggu selama setengah jam untuk pihak bomba membuat persiapan sebelum misi menyelamatkan kucing itu dijalankan.

      Mereka yang begitu berdebar tidak mampu meninggalkan lokasi kejadian. Masing-masing risau dengan nasib so comel itu yang terperangkap dan ingin tahu bagaimana kesudahan kepada insiden itu.

      says.com

  • Akhirnya...

    • A post shared by Dena Bahrin (@denabahrin) on

    • Ending video ini memang betul-betul cemas dan memeranjatkan!

      Dena menulis:

      "BERDEBAR KECUT PERUT YA ALLAH! Pastu kucing dah buat free fall, we cried. Emo tau rasa, tapi LEGA! Penat simpan nervous the whole 30 minutes. Lol. Kucing lain jangan buat macam ni please. Gugur jantung mak pak semua."

      says.com

  • Melihatkan pada respon daripada netizen, boleh kata semua orang menjerit dan rasa tak senang duduk ketika menonton video tersebut

  • Fiuuhhh! Nasib baik kucing itu selamat.

    • Terbaiklah abang-abang bomba! Kucing yang seekor itu pun mereka cuba sedaya-upaya untuk selamatkan. Nak buat persiapan je dah 30 minit. Sungguh besar pengorbanan mereka. Terima kasih banyak-banyak abang bomba. We love you so much!

      says.com

  • LIKE Facebook dan follow Twitter SAYS SEISMIK dan temui segala cerita mesti kongsi sekarang!

  • Cincau pun boleh jadi isu:

Leave a comment