seismik

[VIDEO] Dua Lelaki Ini Cuba 'Subway Mukbang' Buat Pertama Kalinya

Bestnya dapat makan Subway banyak-banyak!

Cover image via SAYS

Kita semua pasti ada kawan yang kuat makan kan? Tak kiralah bagi apa saja mesti diorang boleh habiskan!

Image via giphy.com

Boleh kata, mereka juga adalah kawan yang anda akan ingat setiap kali melihat video 'mukbang' di YouTube. Betul tak?

Apa itu mukbang? Kalau diterjemahkan, muk-bang bererti eating broadcast. Dalam erti kata lain, muk-bang merupakan video live streaming di TV internet yang menampilkan seseorang sedang makan dalam kuantiti yang banyak sambil bersembang dengan penonton yang menonton.

Baru-baru ini, dua orang rakan sekerja kami (yang kuat makan) telah dihidangkan dengan makanan Subway yang SANGAT banyak!

Image via giphy.com

Sebanyak lebih 20 sandwiches, 12 cookies dan salad dihidangkan kepada mereka termasuk dua menu baru dari Subway iaitu Chicken Pizziola Combo dan Chicken Tandoori Melt Combo.

Hmm dengar macam best je kan?

Image via giphy.com

Anda rasa berapa banyak hidangan Subway yang dapat mereka nikmati? Jom saksikan video di bawah!

Nak makan Subway sekarang? Jom cuba sandwich baru mereka sebelum terlambat:

Chicken Pizziola: RM 11.90 combo with 6” Sub + drink (promosi hingga 28 Februari 2017)
Chicken Tandoori Melt: RM 11.90 combo with 6” Sub + drink (promosi hingga 3 Januari 2017)
Chicken Teriyaki Melt: RM 11.90 combo with 6” Sub + drink (promosi bermula 4 Januari hingga 28 Februari 2017)

Kalau tadi dua orang kawan, apa jadi pula dengan dua pasangan ini?

Leave a comment