x

seismik

[VIDEO] Elok Nak Bagi Makan, Sekali Gadis Gelabah Teruk Ikan 'Terngap' Jari. Lawak!

Kesian dia.

Cover image via @syahighah (TikTok)

Follow kami di TelegramInstagram dan TikTok SAYS Seismik, jadi antara yang terawal untuk dapatkan berita serta artikel-artikel menarik.

Jika kita melawat zoo atau tempat yang ada banyak haiwan, memberi makanan itu seperti perkara wajib

Ada yang suka memberi haiwan-haiwan makan dan ada juga yang takut memberinya. Mungkin kerana rasa geli pada mulut atau lidah yang bersentuhan dengan tangan kita betul tak?

Sama seperti video di TikTok ini apabila seorang gadis terkejut semasa memberi ikan di kolam makan telah mengundang tawa ramai.

Lihat video itu di bawah:

Terkejut ikan termakan sekali jarinya

Menerusi video tersebut, kelihatan seorang gadis sedang berada di sebuah kolam ikan. Dia juga berkongsi memberi makanan kepada ikan-ikan itu.

Namun, sedang asyik memberi makan, salah satu jarinya tiba-tiba 'dimakan' oleh seekor ikan di dalam itu.

Situasi tersebut membuatkan dia menjerit kerana terkejut melihatnya sehingga ikan itu kemudian melepaskannya.

"Kalau aku mahu fon tu dah Innalillah dalam air sebab terkejut" - Netizen

Dalam pada itu, tinjauan di ruangan komen mendapati rata-rata netizen turut memberikan reaksi mereka masing-masing mengenainya.

Ketika artikel ini ditulis, video berkenaan telah meraih 49.1K views, 2,690 likes dan 49 comments di TikTok.

Berikut di bawah adalah antara komen menarik daripada netizen di TikTok:

Macam mana lah rasa dia agak-agak kan? Cuak pula tengok :P

Like Facebook, follow Twitter dan Instagram SAYS Seismik serta temui segala cerita 'mesti kongsi' sekarang!

Image via SAYS Seismik