[VIDEO] Mesti Kita Ada Seorang Kawan Yang Sangat 'Reliable' Macam Ini, Kan?

Semua benda dia boleh settle!

Artikel ini ditaja oleh Mudah.my.

Wujud ke kawan yang reliable ni?

Image via tenor.com

Ha! Mesti ada dalam kalangan kawan korang yang jenis reliable atau bahasa mudahnya ‘boleh diharap’. Selebihnya hauk, annoying, dan jenis tak boleh tengok member senang.

Contohnya macam Gayah dalam video kat bawah ni, dialah kawan yang paling reliable sekali. Jom tengok macam mana Gayah selesaikan masalah kawan-kawan dia tu:

Baik sangat Gayah ni, sampai bekas kekasih nak kahwin pun dia tolong. Walaupun tengah sakit hati, dia tetap bagi jalan penyelesaian untuk bekas kekasih dia. Cayalah Gayah!

Dengan Mudah.my, semua pun mudah!

Image via OHBULAN!

Haa! Mesti korang tak tahukan? Selain daripada jual beli barang yang terpakai, Mudah.my ada menyediakan platform untuk korang mencari pelbagai perkhidmatan.

Sekarang ni, korang dah tak perlu susah payah sampai nak tanya kat orang lain untuk dapatkan bantuan atau servis. Download je aplikasi Mudah.my kat handphone, lepas tu pilih bahagian perkhidmatan. Dari situ korang boleh cari pelbagai servis yang korang mahukan.

Nampak? Dengan Mudah.my, semua pun mudah!

Artikel di atas dipetik daripada portal OHBULAN! dan diterbitkan semula oleh SAYS Seismik.


LIKE Facebook dan follow Twitter SAYS SEISMIK dan temui segala cerita mesti kongsi sekarang!

Leave a comment