Cak Cak Cekuk Meriahkan Pentas AJL40, Penonton Bersorak Wani Kayrie Siap Terbang!

Meriah satu kampung!

Enlarge text
Cover ImageCover image via TV3 Malaysia

Follow kami di WhatsApp ChannelsTelegramInstagram dan TikTok SAYS Seismik, jadi antara yang terawal untuk dapatkan berita serta artikel-artikel menarik.

Lain daripada yang lain, persembahan finalis Anugerah Juara Lagu (AJL40, Wani Kayrie memukau para penonton di stadium Unifi Arena malam ini

Bukan sahaja vokal yang mantap, malah persembahan tersebut juga dipenuhi dengan penari di atas pentas membuatkan Cak Cak Cekuk berjaya mendapatkan standing ovation daripada para penonton.

Apa yang lebih menarik, Wani juga tampil cantik dengan pakaian tradisional serba merah jambu persis seperti puteri zaman dahulu.

Ending paling epik, siap terbang di langit

Lebih membuatkan ramai bersorak apabila Wani mengakhiri persembahannya dengan terbang seperti bidadari!

Difahamkan, lagu Cak Cak Cekuk diambil dan diolah semula daripada lagu rakyat 'Cak Cekur Udang Gamit' yang sering didendangkan oleh ibu atau nenek untuk anak-anak kecil.

Like Facebook, follow Twitter dan Instagram SAYS Seismik serta temui segala cerita 'mesti kongsi' sekarang!

SAYS.com
Image via SAYS Seismik
Read more trending stories on SAYS

You may be interested in: