iPhone 7 Plus Mampu Dimiliki Oleh Setiap Orang Hanya Dengan RM48 Sebulan. Biar Betik?!

Murahnya! :O

  • Cover image via SAYS

Artikel ini ditaja oleh U Mobile.

Berita baik untuk pengguna U Mobile, adakah anda tahu sekarang anda boleh dapatkan iPhone 7 Plus baru dari hanya RM48 sebulan! Mesti tak percaya kan?

Image via giphy.com

Dengan Pascabayar U Mobile Unlimited HERO P139, semua tu tak mustahil. Ada banyak lagi benda best yang boleh dinikmati.

Tak percaya? Jom check out!

Panggilan dan data TANPA HAD berkelajuan tinggi!

Image via ohbulan.com

Dengan pelan UPackage dari Pascabayar U Mobile Unlimited HERO P139, anda bukan sahaja boleh dapatkan iPhone 7 Plus, tapi anda juga boleh menikmati rangkaian 4G LTE U Mobile yang dah dinaiktaraf di lebih banyak lokasi seluruh Malaysia.

Best kan? Makin laju dan tiada lagi masalah susah nak cari line! Yang paling penting, pelan Pascabayar U Mobile Unlimited HERO P139 ini dilengkapi dengan data dan panggilan TANPA HAD setiap bulan!

Image via giphy.com

Jadi, memang tiada masalah kalau nak stream video kegemaran, main game dalam talian, video call atau nak layan media sosial.

Nak layan rancangan tv kegemaran dalam HD? Tiada masalah. Siap boleh share 50GB hotspot dengan keluarga dan kawan-kawan lagi. Gempak gila!

3GB data perantauan, nak travel pun dah tak perlu risau!

Untuk anda yang selalu travel ke luar negara, data internet memang sangat penting. Yelah mestilah nak upload gambar, ambil video dan buat live kat social media!

Sekarang ini sudah dah tak perlu risau lagi tentang data internet bila ke luar negara sebab dengan Pascabayar U Mobile Unlimited HERO P139, anda boleh nikmati 3GB data perantauan Roam-Onz Global™ di 36 destinasi menarik merentasi 5 benua seperti berikut:

Image via says.com

Bila ada data perantauan, bolehlah update insta stories tempat-tempat yang menarik on the spot, hantar gambar ole-ole yang keluarga pesan dan senang nak guna Waze untuk berjalan bila sesat di 36 destinasi dengan Roam-Onz Global™.

Dengan data berkelajuan tinggi dari U Mobile ni, tak payah dah guna wifi hotel yang slow tu. Hehe!

Senang cerita, pelan ni memang terbaik untuk pengguna yang selalu melancong dan perlukan banyak data di dalam ataupun luar negara. Kini, bersama produk dan perkhidmatan yang inovatif, U Mobile hanya mahu berikan keseronokan TANPA HAD kepada pelanggan mereka! 

Macam ni #BARULAHBEST!

Kalau anda ingin rasai sendiri keseronokan menggunakan rangkaian internet yang makin laju dari hari ke hari, jomlah bertukar ke U Mobile sekarang!

Untuk maklumat lanjut mengenai U Mobile UPackage dan iPhone 7 Plus, klik sini.

LIKE Facebook dan follow Twitter SAYS SEISMIK dan temui segala cerita mesti kongsi sekarang!

Leave a comment