seismik

"Mak Kau Hijau" - Wanita Ini Cuba Ikut Trend Minum Chlorophyll Guna Pewarna Bikin Dekah

Buat lawaklah kau ni kak.

Cover image via @syiqinzaidi (TikTok)

Follow kami di Telegram, jadi antara yang terawal untuk dapatkan berita dan artikel-artikel menarik di SAYS Seismik.

Baru-baru ini, tular satu trend di laman TikTok mengenai air minuman Chlorophyll berwarna hijau yang dikatakan bagus untuk kesihatan tubuh badan

Ramai yang telah mencuba minuman berbentuk cecair hijau itu untuk menguji sama ada ia benar-benar boleh menghilangkan jerawat di muka dan menurunkan berat badan.

Namun, lain pula yang terjadi kepada seorang wanita ini apabila dia bertindak meminum pewarna hijau makanan mengundang tawa ramai.

Lihat video penuh itu di bawah:

@syiqinzaidi

Kita tengok hasilnya nanti..

Build a B*tch - Bella Poarch

Cuba ikut trend nak minum air Chlorophyll, sekali salah cecair pula

Menerusi video yang dimuat naik oleh Syiqin Zaidi, kelihatan dia meletakkan sesudu pewarna hijau makanan itu ke dalam cawan yang berisi air.

"Aku nampak banyak orang minum air hijau ni dekat For You Page (FYP), brand ni ke?" katanya.

Namun, apa yang lebih menghiburkan adalah apabila ramai yang meninggalkan komen lucu di video tersebut kerana percaya bulat-bulat bahawa wanita itu tidak tahu air Chlorophyll yang sebenar.

"Weh jangan la pembaris sangat, dia perli tu. Terlampau boring lalu benda sama je haha" - Netizen

Ikutan tularnya video berkenaan yang kini telah meraih 999.3K views, 45.5K likes dan 3.4K shares di TikTok, rata-rata netizen turut terhibur melihat gelagat spontan wanita itu.

Malah, ramai yang sempat mengusiknya dengan meninggalkan komen-komen lawak untuk bergurau senda.

Berikut di bawah merupakan antara komen menarik daripada netizen di TikTok:

Kuat bergurau akak ni, komen masing-masing memang lawak habis! :D

LIKE Facebook dan follow Twitter SAYS SEISMIK dan temui segala cerita mesti kongsi sekarang!

Image via SAYS Seismik