seismik

Miliki Enam Orang Anak, Datin Shahida Akui Yusoff Paling Banyak Akal

Apa yang dia buat agaknya?

Cover image via @shahidadherbs (Instagram)

Follow kami di Telegram, jadi antara yang terawal untuk dapatkan berita dan artikel-artikel menarik di SAYS Seismik.

Mempunyai cahaya mata yang ramai merupakan rezeki yang tidak terhingga buat sesetengah orang

Namun bagi usahawan terkenal, Datin Shahida yang memiliki seramai lima orang cahaya mata dan seorang anak itu mengakui bukan lah mudah untuk menjaga anak yang ramai tetapi ia juga merupakan cabaran buatnya.

Datin Shahida mengaku Yusoff Al-Qardawi paling banyak akal di antara anak yang lain

Menerusi posting terbaharu di laman Instagram miliknya, Datin Shahida ada menulis caption menyebut bahawa anak bongsunya iaitu Yusoff Al-Qardawi mempunyai banyak akal. 

Beliau memuat naik gambar dengan kapsyen “Tak tenang betul yang baju oren hujung tu duk fikir aku nak buat apa hari ni.”

Rata-rata pengikutnya turut terhibur melihat aksi Yusoff yang comel itu

Berikut di bawah merupakan antara komen daripada netizen di Instagram:

Tidak dinafikan, Yusoff sememangnya mempunyai akal yang panjang lebih-lebih lagi ketika kejadian si kecil itu ‘hilang’ buat seketika sewaktu semua orang sedang sibuk nak bergambar.

Nampak kan dekat situ Yusoff ni seorang yang suka explore apa yang ada di kelilingnya.

Maklum lah, kanak-kanak baru nak membesar mesti ada sahaja perangai luar biasa yang akan ditunjukkan olehnya.

Penulis: Ainaa Mazalan

Semoga Yusoff membesar menjadi anak soleh kepada kedua ibu bapa ya!

LIKE Facebook dan follow Twitter SAYS SEISMIK dan temui segala cerita mesti kongsi sekarang!

Image via SAYS Seismik