seismik

"Siapa Khianati Kau" - Member Pun Pening Kepala, Aksi Karaoke Wanita Ini Undang Ketawa

Menghayati betul dia.

Cover image via @farihaarazak (TikTok)

Follow kami di Telegram, jadi antara yang terawal untuk dapatkan berita dan artikel-artikel menarik di SAYS Seismik.

Pasti ramai di sini yang sukakan aktiviti hiburan seperti menonton wayang atau karaoke kan?

Aktiviti ini sedikit sebanyak dapat hilangkan stres dan mengisi masa lapang jika merasa kebosanan.

Tetapi, lain pula dengan video yang tular di TikTok ini apabila aksi nyanyian seorang wanita semasa karaoke bersama rakannya telah mencuri tumpuan ramai.

Lihat video penuh itu di bawah:

@farihaarazak

Kalau cenni dah parah beb Dalam ramai ramai kawan mesti ada sorang cenni kan hahahaha

original sound - fariha razak

Beriya-iya menyanyi seperti ada seseorang telah menyakitinya

Menerusi video tersebut, kelihatan sekumpulan rakan sedang berada di dalam bilik salah sebuah pusat karaoke.

Namun, apa yang lebih menarik perhatian adalah salah seorang daripada mereka dilihat begitu bersungguh menyanyikan lagu sehingga berdiri di atas kerusi dengan penuh emosi.

Aksinya itu membuatkan rakan yang lain tergelak melihatnya dan hanya melayankan saja rentaknya itu.

"Sampai menangis aku gelak tengok dia nyanyi, betul-betul feel weh" - Netizen

Dalam pada itu, tinjauan di ruangan komen mendapati rata-rata netizen turut terhibur dan memberikan pelbagai reaksi mereka.

Ketika artikel ini ditulis, video berkenaan telah meraih 80.2K views, 4,865 likes dan 250 comments di TikTok.

Berikut di bawah adalah antara komen menarik daripada netizen di TikTok:

Penuh dengan emosi betul nyanyian akak ni ya :P

Like Facebook, follow Twitter dan Instagram dan temui segala cerita 'mesti kongsi' sekarang!

Image via SAYS Seismik

Lagi artikel menarik hanya di SAYS Seismik: