x

seismik

[VIDEO] TikToker Ini Cuba Bagi 'Punchline' Dekat Artis, Tapi Endingnya Pula Macam Pelik

Bukan biasa-biasa punchline dia.

Cover image via @ratufarahdiva (TikTok)

Follow kami di Telegram, jadi antara yang terawal untuk dapatkan berita dan artikel-artikel menarik di SAYS Seismik.

Perkataan 'punchline' sudah tidak asing lagi bagi rakyat Malaysia, khususnya buat mereka yang gemar membuat lawak

Tujuan punchline diberikan adalah untuk membuatkan seseorang itu ketawa apabila mendengar ayat terakhir tersebut. Punchline selalunya bermula dengan soalan kiasan dan diakhiri dengan jenaka.

Namun, lain pula dengan punchline yang diberikan oleh seorang TikToker ini kepada artis kegemarannya telah mengundang perhatian ramai.

Lihat video penuh itu di bawah:

Cuba bagi punchline dekat Izzue Islam, tapi endingnya pula macam tak kena

Menerusi video yang dimuat naik oleh @ratufarahdiva, kelihatan dia sedang berada di sebuah booth karnival bersama Izzue Islam.

Apa yang menarik perhatian adalah apabila dia memberanikan diri dengan memberi punchline kepada Izzue Islam.

"Apa beza abang Izzue dengan Ayda Jebat? Ayda Jebat dia dah kahwin. Tapi abang Izzue.. hensemnya!" katanya.

Sebaik saja mendengar punchline itu, Izzue Islam spontan menjawab "haa?" kerana tidak faham akan punchline tersebut.

"Ini dinamakan punchline, sesuatu tak terjangka. Haha terlalu banyak tanda tanya ni" - Warganet

Ketika artikel ini ditulis, video berkenaan telah mendapat 2.5M views, 150.6K likes dan 7.7K shares di laman TikTok.

Tinjauan di ruangan komen pula mendapati rata-rata warganet turut terhibur melihat cara TikToker itu memberikan punchline spontannya walaupun hambar.

Berikut di bawah adalah antara komen menarik daripada warganet di TikTok:

Selamba je dia game artis macam tu eh. Lawaklah awak ni Ratu! :D

Like Facebook, follow Twitter dan Instagram SAYS Seismik serta temui segala cerita 'mesti kongsi' sekarang!

Image via SAYS Seismik

Baca lagi artikel menarik hanya di SAYS Seismik: