makan

Bakery Terbaru Di KL Merealisasikan Impian Anda Untuk Menjadi Baker. Seronoknya!

Dah lama teringin nak baking, tapi takde skills and tak pandai? Jom datang sini.

Cover image via @bakebe_my (Instagram)

Asyik fail je baking. Bagilah resepi paling simple pun, keluar keluar mesti kek hangus. Haih, nak give up!

Image via GIPHY

Teringin nak bake kek? Confirm tak fail and puas hatiDapat bake kek yang sedap dan estetik lagi! 

Now everyone can bake like a pro with Bakebe

Ta-daaaa ini dia!

Tempat ini membolehkan semua menjadi baker profesional, bake like a pro. Serius tak tipu. 

Perfect kan kalau bawa bestfriendpartner atau family datang sini, bake kek yang cantik dan estetik sama-sama. 

Alaa, tapi tak pandai bake kek...Tidak mengapa, bakery ini menggunakan teknologi moden seperti aplikasi untuk mengajar anda. Bukan itu sahaja, baker-baker yang pakar juga disediakan untuk bimbing anda semua. Worry no more

Bakebe Malaysia ini merupakan baking studio pertama di Malaysia yang asalnya ditubuhkan di Hong Kong. 

Luangkan masa di wonderland ini bersama yang tersayang!

Apa pakej yang ditawarkan di bakery ini?

Image via Bakebe MY
Image via Bakebe MY
Image via Bakebe MY
Image via Bakebe MY
Image via Bakebe MY

Menarik kan? Tak sabar nak luangkan masa di sini? 

Ini caranya, booking melalui website Bakebe Malaysia, pilih tarikh dan kek kegemaran anda, akhir sekali membuat bayaran. Settle! 

Jangan lupa baca terma dan syarat untuk setiap pakej dahulu.

Easy dan stress-free wonderland

Dapat bake kek, bergambar, menimba ilmu dan pengalaman. Last-last, kek boleh bawa balik dan nimakti bersama rakan dan keluarga. Hmmm...Nikmat apa yang engkau dustakan? 

Now everyone can bake like a pro

Alamat:
G3, Lot 5,6,7, Publika 1
Jalan Dutamas, 
Solaris Dutamas,
Kuala Lumpur, Malaysia.

Waktu Operasi:
10am-10pm (setiap hari)

Facebook I Instagram I Website

Untuk dapatkan banyak lagi artikel seperti ini, LIKE Facebook Seismik Makan serta FOLLOW kami di Instagram sekarang!

Image via Seismik Makan

Nak cuba bake kek sendiri kat rumah? Check out resepi-resepi simple ini: