seismik

11 Kompilasi Pengalaman Wanita Berhadapan Dengan Situasi 'Cikgu Driving School Gatal'

Muak bila baca benda macam ini. Geram je rasa!

Cover image via Google

Kebelakangan ini banyak dilaporkan kes seperti pegawai JPJ dan cikgu driving school melakukan perkara yang tidak senonoh kepada murid, terutamanya wanita

Kejadian seperti ini semakin kerap berlaku dan ianya harus dihentikan untuk mengelakkan nama baik sekolah memandu tersebut menjadi lebih buruk di kalangan ibu bapa dan masyarakat lain.

Gambar sekadar hiasan.

Image via CarSifu

Oleh itu, seorang pengguna Twitter telah mengumpulkan segala aduan yang diterima berdasarkan pengalaman wanita di luar sana yang pernah menjadi 'mangsa' cikgu sekolah memandu yang gatal.

Baca perkongsian penuh di bawah:

1. Kerana kasihankan isteri lelaki tersebut, terus tak jadi untuk laporkan kepada pihak berkuasa

Image via Twitter @myjoe_

2. Sanggup tukar sekolah memandu sebab tak tahan dilayan oleh cikgu gatal

Image via Twitter @myjoe_

3. Siap ajak tengok wayang. Melampau betul!

Image via Twitter @myjoe_

4. Oh, sebelum mula belajar memang kena pegang tangan ke? Gatal betul cikgu ni.

Image via Twitter @myjoe_

5. Tengah-tengah mengajar pun boleh sempat tegur amoi cantik

Image via Twitter @myjoe_

6. Kesian adik ni...

Image via Twitter @myjoe_

7. "Nak lulus kena tinggal number phone.."

Image via Twitter @myjoe_

8. Yang ini lawak tapi pandai juga dia ni. Salute!

Image via Twitter @myjoe_

9. Siap baca-baca lagi konon nak jampi..

Image via Twitter @myjoe_

10. Tolong jangan diam bila diperlakukan seperti ini. Bersuara dan buat aduan jika perlu.

Image via Twitter @myjoe_

11. Hari terakhir boleh pula cium pipi murid. Apa kes ni?

Image via Twitter @myjoe_

Jika anda mempunyai pengalaman diperlakukan seperti ini oleh mana-mana lelaki atau individu yang tidak dikenali, bertindak dan lakukan sesuatu. Jangan hanya berdiam diri.

LIKE Facebook dan follow Twitter SAYS SEISMIK dan temui segala cerita mesti kongsi sekarang!

Kes yang pernah berlaku pada tahun ini:

You may be interested in:

Leave a comment