Azrel Ismail Bongkar Cerita Diganggu & 'Disentuh' Masa Cari Rumah Sewa. Ini Kisah Sebenar

Seram sejuk jugalah bila dengar cerita dia ni...

Artikel ini ditaja oleh Mudah.my.

Zaman sekarang ini makin banyak pula kisah seram di rumah sewa yang dihadapi oleh orang ramai. Takutlah!

Gambar sekadar hiasan.

Image via Hd Malaya

Bila baca tentang pengalaman 'aneh' dan 'seram' mereka yang dikongsikan di media sosial, rasa meremang habis segala bulu yang ada. Peh.

Tambahan pula baru-baru ini, pelakon tampan Azrel Ismail pulak kongsi pengalamannya disapa oleh makhluk halus ketika mencari rumah sewa. Jom kita tengok seram ke tak kisah si Azrel ni.

NOTA: Buat yang lemah semangat tu, hati-hati ya.

Kasihan pula kami tengok si Azrel yang nak cari rumah sewa ni. Tapi memang mencabar pun cari rumah sewa yang sesuai dan okay. Kadang-kadang tu rumah dah okay tapi berhantu lah, tak sesuai lah, tuan rumah 'ketuk' harga tinggi lah, dan macam-macam lagi.

Ish, sabar ajelah.

Setiap masalah ada jalan penyelesaiannya!

Kan lebih senang kalau cari rumah sewa dengan Mudah.my! Masa duduk, baring, bergolek-golek pun boleh jumpa rumah yang diingini.

Image via Mudah.my

Buat apa susah-susah nak cari rumah sewa di papan iklan kalau anda boleh cari di Mudah.my. Ya, dengan menggunakan Mudah.my, anda boleh mendapatkan rumah sewa idaman.

Caranya mudah sangat! 

Anda hanya perlu muat turun aplikasi Mudah.my di telefon. Kemudian klik bahagian ‘Properties‘. Kat situ ada banyak pilihan rumah sewa yang sesuai mengikut citarasa dan sesuai dengan bajet bulanan anda. Kalau nak beli rumah pun boleh cari di Mudah.my. Nak berhubung dengan tuan rumah pun boleh gunakan sistem chat yang telah disediakan. Terbaik!

Nampak? Semua pun mudah dengan Mudah.my!

#semuapunmudah

Artikel di atas dipetik daripada portal OHBULAN! dan diterbitkan semula oleh SAYS Seismik.

LIKE Facebook dan follow Twitter SAYS SEISMIK dan temui segala cerita mesti kongsi sekarang!

Leave a comment