"Lagi Sedap Dari Ayam" - Gadis Kongsi Pengalaman Termakan Nasi Kukus Daging... Kucing!

Biar betul?

Pernah tak kita termakan sesuatu makanan, lepas tu kita rasa makanan tu sedap sangat?

Boleh jadi tukang masak tu memang power sampai bila kedai makan tu tukar tukang masak pun kita boleh 'cam' rasa makanan tu dah berbeza dari sebelum ini.

Atau standard orang Melayu kita akan mula kata yang kedai makan tu ada simpan pelaris. Makanan yang kita makan tu kononnya dah kena kencing dengan jin.

Tapi macam mana pula kalau makanan tu sebenarnya terhasil daripada benda yang kita tak sepatutnya makan?

Baru-baru ini viral di laman Twitter apabila ada seorang gadis claim dia termakan daging... kucing?!

Image via Twitter

Disebabkan ramai yang terkejut dengan pengakuan gadis itu, dia pun mula membuka cerita tentang pengalamannya.

Insiden tersebut membuatkan gadis itu menjadi seorang yang paranoid.

Image via Twitter

Image via Twitter

Image via Twitter

Image via Twitter

Image via Twitter

Ramai juga yang mula menemu bual gadis itu menerusi laman Twitter. Manakan tidak, daging kucing kot!

Image via Twitter

Image via Twitter

Image via Twitter

Image via Twitter

Image via Twitter

Image via Twitter

Image via Twitter

Image via Twitter

Image via Twitter

Walaupun begitu, ada juga yang meragui kesahihan cerita itu dan merasakan ianya adalah rekaan semata-mata

Image via Twitter

Image via Twitter

Aduh. Betul atau tak betul cerita ni, still janganlah makan kucing.

Kucing comel gila kot!

Image via gfycat.com

LIKE Facebook dan follow Twitter SAYS SEISMIK dan temui segala cerita mesti kongsi sekarang!

Lelaki ni buat kenduri pulut kuning waktu kucing-kucing dia 'sunat'. Cutenya!

Leave a comment