Jom Borong Pinggan Mangkuk Sempena Hari Raya Sebab Luminarc Ada 80% Diskaun. Murah Beb!

80% tu bukan sikit ya, kalau tak borong memang rugi lah!

Artikel ini ditaja oleh Tesco.

Beberapa hari sahaja lagi Hari Raya Aidilfitri bakal menjelang tiba. Cepatnya masa berlalu, rasa macam baru sahaja masuk bulan Ramadan.

Image via Giphy

Seperti biasa, setiap tahun ketika menjelang Hari Raya, semuanya kena baru. Bermula dari langsir, sarung kusyen, sofa dan sebagainya. Duit pun kena lebih juga untuk tukar semua itu. Hehe.

Tapi ada satu benda yang selalu orang jarang nak tukar bila raya. Apa dia? Pinggan mangkuk barulah! Asyik guna yang sama aje tiap-tiap tahun pun bosan juga. Tahun ini, jom guna Luminarc! 

Psst, dengar cerita, ada promosi hebat. Ini yang nak dengar ni!

Kalau tak nak beli untuk diri sendiri, kami cadangkan anda hadiahkan Set Luminarc untuk ibu tersayang. Kan lebih sweet!

Sesekali balik raya tu, apa kata hadiahkan koleksi Luminarc untuk ibu tersayang. Pasti mereka akan suka dan tak sabar nak guna untuk hidang lauk untuk tetamu yang bakal hadir pada Hari Raya nanti. Memang cantik-cantik koleksi Luminarc kali ini.

Jom tengok sendiri?

Jatuh hati pula dengan set-set pinggan mangkuk dari Luminarc ini. Ada set Luminarc Everyday Soup Plate, Luminarc Bucolique 1L Jug & Salto, Luminarc Everyday Dinner Plate, Luminarc Pot Swing dan Luminarc Diwali Noodle Bowl.

Tak percaya, tengok sendiri di bawah. Lawa betul semua koleksi!

Image via Luminarc

Image via Luminarc

Image via Luminarc

Eh, banyak lagi tau!

Image via Luminarc

Image via Luminarc

Koleksi Luminarc ini memang lengkap dengan pinggan, mangkuk, cawan, jug dan juga balang kuih raya. Rugi kalau anda tak dapatkan kesemua set ini. Anda ingin dapatkan koleksi Luminarc ini pada harga yang memang murah teramat?

Boleh aje!

Dapatkan diskaun sehingga 80% untuk set Luminarc bagi ahli Clubcard Tesco. Wahhhhhh!

Sempena Hari Raya yang bakal tiba ini, Tesco bermurah hati nak bagi diskaun sehingga 80% untuk koleksi Luminarc ini apabila anda menebus mata Clubcard. Memang murah gilalah!

Caranya di bawah:

  • Muat turun aplikasi Tesco Collectibles baru
  • Kumpul Tesco e-stamp dan swipe Clubcard apabila anda berbelanja
  • Tebus 8 e-stamp untuk mendapatkan diskaun sehingga 80% bagi setiap koleksi Luminarc

Promosi ini hanya sah untuk ahli eksklusif Tesco Clubcards sahaja! 

Bukan ahli Clubcard? Jom daftar sekarang, klik sini.

Chupppp! Jika anda mempunyai masalah untuk log masuk, boleh ikuti langkah di bawah:

Bagi ahli Clubcard, sekiranya anda mempunyai masalah untuk log masuk ke aplikasi Tesco Collectibles, ikuti langkah ini:

Langkah 1: Pastikan format nombor telefon bimbit anda betul.

Space, sengkang dan aksara khas tidak dibenarkan. Contohnya:

Nombor telefon yang betul: 60123456789

Nombor telefon yang salah: +60123456789 atau 6012-345-6789 atau 012-234-56789

Langkah 2: Sekiranya nombor telefon bimbit yang telah didaftarkan untuk Clubcard tidak mengikut format yang betul, anda juga boleh:

Pilihan 1: Kemas kini dengan cepat dan mudah menggunakan akaun My Clubcard. Log masuk melalui laman web (https://r.tesco.com.my/) atau melalui aplikasi mudah alih Tesco Clubcard. Klik ‘personal details’ dan kemas kini nombor telefon mengikut format yang betul.

Pilihan 2: Dapatkan talian bantuan di talian 1300-13-1313 dari 9 pagi hingga 11 malam dan pastikan nombor Clubcard anda tersedia untuk memudahkan proses kemas kini. 

Mohon maaf sekiranya anda perlu menunggu untuk jangka masa yang lama sebelum dilayan oleh pegawai perhubungan pelanggan kami.

Ha, senang aje bukan? Hanya dengan e-kumpul serta e-tebus, koleksi *Luminarc ini bakal menjadi milik anda dengan harga paling berbaloi!

Image via Giphy

Apa tunggu lagi, jom dapatkan koleksi Luminarc ini untuk Hari Raya yang bakal menjelang nanti. Barulah meriah dan lengkap raya nanti, selengkap koleksi Luminarc. Untuk maklumat lanjut, layari laman web Tesco Collectibles dan muat turun aplikasi ini sekarang. 

Selamat Hari Raya semua!

Artikel di atas dipetik daripada portal OHBULAN! dan diterbitkan semula oleh SAYS Seismik.

LIKE Facebook dan follow Twitter SAYS SEISMIK dan temui segala cerita mesti kongsi sekarang!

Leave a comment