Dengar Cerita Watsons Akan Mengadakan Sale Besar-Besaran Dengan Diskaun Hingga 50%? Hebat!

Inilah masanya untuk anda stock-up barangan keperluan. Sementara harga yang ditawarkan masih rendah. ;)

Artikel ini ditaja oleh Watsons Malaysia.

Bila dah sampai hujung tahun pastinya anda ingin membeli barangan yang baru untuk dijadikan stock sehingga awal tahun depan, bukan?

Barangan keperluan yang perlu sentiasa ada ialah seperti mandian badan, shampoo, pencuci muka, losyen, ubat gigi dan pelbagai lagi barangan lain termasuklah produk kecantikan seperti foundation, eye-liner, make up remover dan sebagainya.

Tapi lagi seronok kalau dapat beli semua barangan ini dengan harga yang lebih rendah ditambah pula dengan diskaun sebanyak 50%. Memang borong habislah!

Image via The Gloss

Duit jimat, hati pun puas. ;)

Jom beramai-ramai serbu ke mana-mana cawangan Watsons berdekatan untuk menikmati barangan dengan harga lebih rendah serta diskaun sehingga 50%

Image via Watsons

Untuk pengetahuan anda, Watsons sememangnya selalu membuat kejutan untuk pelanggan. Salah satunya adalah sale yang tak pernah habis!

Ada je sale di Watsons, kalau nak beli belah di Watsons setiap hari pun tiada masalah dengan harga yang memang sangat berpatutan.

Kali ini Watsons mengadakan jualan harga rendah sempena Year-End Sale yang bakal bermula tidak lama lagi! Memang kena borong habislah, sebelum sale ini tamat.

Tambahan pula, buat semua pelanggan yang memegang kad Watsons Members, anda boleh mendapatkan kalendar limited edition secara PERCUMA dengan pembelian RM150 dan ke atas.

Manakala jika anda berbelanja RM250 ke atas dalam satu resit, anda akan menerima buku Planner 2019 secara PERCUMA.

Bukan setakat itu sahaja, anda juga bakal berpeluang untuk mengambil bahagian dalam pertandingan ekslusif yang akan diadakan oleh Watsons. Macam mana pula untuk ambil bahagian?

Caranya adalah anda perlu membeli-belah di Watsons sehingga RM100 ke atas dalam satu resit dan anda mungkin layak untuk menjadi pemenang bertuah dengan memenangi percutian selama 3H 2M untuk dua orang ke Bangkok, Chiang Mai, Taipei, Hong Kong, Xiamen, dan Kunming!

Menarik, bukan? :D

Image via Wifflegif

NOTA: Untuk pelanggan yang memegang kad Watsons Member, anda perlu membuat pembayaran menggunakan Aplikasi BOOST ya!

Bukan itu sahaja, pemegang kad Watsons Members juga akan mendapat rebat RM5 dengan pembelian sehingga RM50 dan ke atas untuk apa-apa produk berjenama Watsons

Image via postimg.cc

Tunggu apa lagi? Jomlah membeli-belah di mana-mana cawangan Watsons yang berdekatan. Murah beb!

Untuk maklumat lebih lanjut, boleh klik terus ke laman web Watsons, Facebook Watsons Malaysia dan juga Instagram @watsonsmy

LIKE Facebook dan follow Twitter SAYS SEISMIK dan temui segala cerita mesti kongsi sekarang!

Leave a comment