seismik

Suami Saja Ugut 10 Minit Tak Sampai Parking Kena Tinggal, Gelagat Isteri Pula Curi Tumpuan

Sempat lagi dia berhenti kejap tu.

Cover image via @gianthighway (TikTok)

Follow kami di Telegram, jadi antara yang terawal untuk dapatkan berita dan artikel-artikel menarik di SAYS Seismik.

Apabila sebut saja shopping mall, ia sudah tentu dapat mengukir senyuman di wajah para wanita

Walau sebesar mana pun shopping mall itu, kebiasaannya mereka tidak mengenal erti penat untuk singgah di setiap kedai walaupun sekadar mencuci mata.

Para suami pula semestinya perlu bersiap sedia melayan kerenah isteri dan menahan lenguh di kaki akibat terlalu lama berjalan.

Namun, lain pula yang terjadi di dalam video viral ini apabila seorang lelaki sengaja 'mengugut' isterinya semasa berada di sebuah pusat beli-belah menarik perhatian ramai.

Lihat video penuh tersebut di bawah:

@gianthighway

Lepas dia tau dia kene prank, eh dia sambung balik shopping!!##abangtanker

suara asli - ghell108

Saja ugut konon 10 minit tak sampai parking kena tinggal

Menerusi perkongsian video daripada akaun @gianthighway, kelihatan dia dan isterinya sedang berada di pusat beli-belah di Nilai.

Mungkin kerana terlalu lama menemani si isteri, lelaki itu dengan sengaja meninggalkan isterinya dan memberitahu jika dia lambat sampai di parking lot, dia akan ditinggalkan.

Oleh sebab risau ditinggalkan, wanita itu dilihat berlari dengan laju ke arah keluar. Namun, dia secara tiba-tiba spontan berhenti di sebuah kedai handbag untuk mencuci mata sebelum menyambung berlari.

"Lepas dia tau dia kena prank, eh dia sambung balik shopping!" katanya di kapsyen.

"Memang perangai perempuan semua sama eh, biarlah lambat macam mana pun kalau sale sempat lagi dia pause haha" - Warganet

Susulan tularnya video itu yang kini sudah mendapat 943.2K views, 72.2K likes dan 1.8K shares di TikTok, rata-rata warganet turut terhibur melihat gelagat isteri lelaki tersebut.

Berikut di bawah merupakan antara komen menarik daripada warganet di TikTok:

Senang je nak bahagiakan perempuan ni sebenarnya. Dapat jalan-jalan kejap pun dah happy :D

LIKE Facebook dan follow Twitter SAYS SEISMIK dan temui segala cerita mesti kongsi sekarang!

Image via SAYS Seismik

Baca lagi artikel menarik hanya di SAYS Seismik: