x

seismik

“Support Lokal” - Tak Kedekut & Gunakan Bahan Premium, Homebaker Ini Tawar Aneka Dessert

Tengok gambar pun dah tahu sedap!

Cover image via @crumbleats (Instagram)

Follow kami di Telegram, jadi antara yang terawal untuk dapatkan berita dan artikel-artikel menarik di SAYS Seismik.

Diusahakan oleh dua beradik, Crumbleats merupakan homebaker yang amat mementingkan kualiti produknya

Langsung tak kedekut, mereka turut menggunakan bahan premium bagi memastikan produk yang dijual sedap dan worth it.

Sesuai juga dijadikan sebagai hadiah ataupun buah tangan kerana packagingnya yang estetik berserta handwritten note.

Jika anda berada di sekitar Klang Valley, cubalah dessert daripada Crumbleats yang kami kongsikan ini. Pasti tak menyesal!

Antara menu signature Crumbleats adalah Pavlova, Banoffee Pie dan Lotus Biscoff Cheesecake

Anda boleh dapatkan setiap produk yang dijual dalam pelbagai saiz dengan harga yang sangat berpatutan.

Dengan ingredients berkualiti tinggi dan tak kedekut, dekat mana lagi anda boleh dapatkan dessert seperti ini dengan harga yang murah? Hanya di Crumbleats!

Bukan itu sahaja, homebaker ini juga sedia menerima custom order daripada pelanggan

Anda inginkan kek yang lain daripada yang lain tetapi tidak dijual di mana-mana? Jangan risau, Crumbleats kan ada! 

Cakap sahaja kek apa yang anda inginkan, homebaker ini akan cuba realisasikan kek impian anda. Ferrero Rocher? Victoria Sandwich? Toblerone Cake? Tak ada hal lah!

Penghantaran ke rumah turut disediakan dengan caj tertentu atau anda boleh sahaja self pick-up di Bandar Sri Damansara

Bukan itu sahaja, anda juga boleh membuat surprise delivery kepada insan tersayang.

Order sentiasa dibuka dan boleh dibuat secara online melalui Instagram. Tunggu apa lagi? Jom order sekarang!

Kalian wajib cuba Banoffee Pie mereka. Sekali cuba pasti nak lagi!

Like Facebook, follow Twitter dan Instagram SAYS Seismik serta temui segala cerita 'mesti kongsi' sekarang!

Image via SAYS Seismik
Image via Raya Havoc 2022