seismik

"Tak Romantik Langsung" - Anak Bising Lihat Si Bapa Tidak Jalan Bersama Ibu Curi Tumpuan

Depan anak pun nak malu-malu ke pak cik?

Cover image via

Follow kami di TelegramInstagram dan TikTok SAYS Seismik, jadi antara yang terawal untuk dapatkan berita serta artikel-artikel menarik.

Apabila sudah mempunyai keluarga, ibu bapa jadi segan untuk jadi romantik seperti semasa di awal percintaan

Kadang-kala, untuk berdating juga seperti tiada masa disebabkan komitmen dan tanggungjawab menjaga anak-anak.

Sama seperti video yang tular baru-baru ini, gelagat si bapa yang jalan sendirian tanpa ibu di sisi telah mencuri tumpuan ramai.

Lihat video penuh itu di bawah:

@milasahid #throwback masa pkp aritu nak gi kenduri kahwin satu lorong dengan rumah kitorg so jalan kaki. Korang tengok lah gelagat mak abah mila ni #fyp #marriedlife #makabahsyurgaku #parents original sound - Mila Si Bambam

Bapa jalan sendirian di depan, anak bising suruh jalan sebelah ibu

Menerusi video yang telah dimuat naik oleh @milasahid di TikTok, tindakan si bapa berjalan sendirian tanpa ibu disisi menarik perhatian si anak untuk menyusul di belakang mereka.

Lebih menghiburkan, teguran si anak membuat bapanya terkedu dan menoleh belakang dengan riak wajah serba salah telah meraih pujian comel daripada warganet.

Celoteh si ibu juga turut menghiburkan kerana menyakat bapanya yang semakin kurang romantik.

"Ini di kira sebagai mereka punya love language lah ni?" - Netizen

Tinjauan di ruangan komen mendapati rata-rata netizen turut terhibur dengan gelagat pasangan suami isteri itu.

Ketika artikel ini ditulis, video berkenaan telah meraih 369.9K tontonan, 24.4 tanda suka dan 374 komen di TikTok.

Berikut di bawah adalah komen menarik daripada netizen di TikTok:

Alahai, anaknya tak jealous ke tu?

Image via GFYCAT

Like Facebook, follow Twitter dan Instagram SAYS Seismik serta temui segala cerita 'mesti kongsi' sekarang!

Image via SAYS Seismik

Baca lagi artikel menarik lain hanya di SAYS Seismik: