seismik

Tak Sabar Nak Raya Sedondon? Jom Check It Out 7 Seller Jual Baju Set Family Di Shopee Ini

Semua baju cantik-cantik!

Cover image via @allin_fashions (Shopee) & @fesyen_masriani1 (Shopee)

Follow kami di Telegram, jadi antara yang terawal untuk dapatkan berita dan artikel-artikel menarik di SAYS Seismik.

Tidak lama lagi, seluruh umat Islam bakal menyambut bulan Ramadan dan seterusnya Aidilfitri

Percaya atau tidak, mesti ramai yang sudah mula menghias rumah dengan membeli langsir baru dan mendekorasi kerana tidak sabar untuk menyambut Aidilfitri betul tak?

Iyalah, siapa je yang tidak teruja untuk menyambut bulan Ramadan dan Aidilfitri kerana tahun ini mungkin ada harapan besar untuk kita semua pulang ke kampung halaman selepas sudah masuk ke fasa endemik.

Ada yang dah mula cari baju raya ke tu? Kalau belum dan sedang mencari baju raya sedondon untuk seisi keluarga, apa kata anda cuci mata dulu dan lihat 7 senarai kedai di Shopee ini yang menjual baju raya set keluarga.

1. fesyen_masriani1

Jika tema baju raya anda sekeluarga tahun ini adalah warna nude, memang sesuai sangatlah jika anda membeli baju raya set family di kedai ini. Kebanyakan pelanggan juga berpuas hati dan memberikan review yang bagus.

Klik di sini untuk beli.

2. eylacollections

Terdapat empat warna iaitu grey, mauve, peach dan putih, kedai ini pula menjual koleksi baju raya khas buat ibu dan anak perempuan. Haa, mana para ibu yang nak melaram pakai cantik-cantik dengan si kecil tu bolehlah cuci mata dekat sini.

Klik di sini untuk beli.

3. zoearissa

Kedai ini pun menjual baju sedondon buat ibu dan anak perempuan. Tetapi design baju raya mereka bercorak floral dan moden. Terdapat empat warna yang available iaitu mint green, pink, purple dan soft yellow. Memang cun kalau pakai dengan anak. Sweet je.

Klik di sini untuk beli.

4. allin_fashions

Haa, siapa dekat sini peminat navy blue? Kedai ini menjual set sedondon baju raya anak beranak yang semestinya cantik dengan sulamannya berwarna silver. Sangat cantik untuk dipakai di pagi raya.

Klik di sini untuk beli.

5. naura999

Dalam banyak-banyak warna hijau, mint green merupakan antara favourite orang ramai sekarang. Tona warnanya yang lembut membuatkan anda seisi keluarga nampak ceria di pagi raya. Malah, material kainnya menggunakan pearl skin tau!

Klik di sini untuk beli.

6. moff2u

Image via moff2u (Shopee)

Selain daripada mint green, olive green juga menjadi kegemaran sesetengah orang. Senang cerita, semua warna cantik sebenarnya jika dipakai sedondon bersama keluarga tercinta. Kalau tema raya anda tahun ini olive green, mungkin kedai ini pilihan anda.

Klik di sini untuk beli.

7. musz3101

Terdapat lapan warna yang cantik iaitu navy blue, emerald green, beige, sandy brown, dark purple, maroon, dusty purple dan royal blue. Tinggal beli je mana satu pilihan hati. Material kainnya pula adalah como crepe.

Klik di sini untuk beli.

Jadi, jom start cuci mata dan beli baju raya dari sekarang. Tak payah keluar rumah, beli je dekat Shopee! :)

Like Facebook, follow Twitter dan Instagram SAYS Seismik serta temui segala cerita 'mesti kongsi' sekarang!

Image via SAYS Seismik

Baca lagi artikel menarik hanya di SAYS Seismik: