seismik

[VIDEO] Aksi Abang Rider & The Gang Bergelek Dengar Lagu Mat Kool Undang Tawa Ramai

Amboi bang.

Cover image via @zuhairmusic_ (TikTok)

Follow kami di Telegram, jadi antara yang terawal untuk dapatkan berita dan artikel-artikel menarik di SAYS Seismik.

Siapa saja yang tidak suka makan ais krim bukan?

Rasanya yang sejuk dan hadir dengan pelbagai perisa sudah tentu membuatkan kita menyukainya. Kalau zaman kanak-kanak dulu, pasti ais krim lah yang menjadi favourite kita. Malah, kita tentu ada antara ais krim kegemaran kita kan?

Namun, lain pula dengan video ini apabila aksi sekumpulan lelaki seronok berjoget lagu mat kool jadi tumpuan ramai.

Lihat video penuh itu di bawah:

@zuhairmusic_ Dari Jauh Lagu dia biasa je tapi bila dekat tu lain macam feel dia #fyp #fypdongggggggg #sekadarhiburanaje #fypviral #matkoolkawanku original sound - Zuhair Aiman

Seronok berjoget bila dengar lagu Mat Kool

Menerusi video tersebut, kelihatan sekumpulan lelaki sedang membeli ais krim di motor yang dijual.

Tetapi, apa yang lebih mencuri tumpuan adalah lagu Mat Kool yang dibuka penjual tersebut ternyata membuatkan mereka semua terus berjoget mendengarnya.

Situasi itu membuatkan masing-masing tergelak melihat perangai rakan-rakan mereka yang sakan bergelek dengar lagu itu.

"Lagu dia rancak bang tu tak boleh duduk diam tu" - Netizen

Sementara itu, tinjauan di ruangan komen mendapati rata-rata netizen turut memberikan pelbagai reaksi mereka selepas melihatnya.

Ketika artikel ini ditulis, video berkenaan telah meraih 182.3K views, 21K likes dan 144 comments di TikTok.

Berikut di bawah adalah antara komen menarik daripada netizen di TikTok:

Automatik berjoget ya bila dengar lagu Mat Kool ni :P

Like Facebook, follow Twitter dan Instagram SAYS Seismik serta temui segala cerita 'mesti kongsi' sekarang!

Image via SAYS Seismik
Image via Raya Havoc 2022