seismik

[VIDEO] Burung Unta Berlari Pecut 60 KM/J Di Federal Highway

Macam mana boleh terlepas ni?

Cover image via Jeff Sandhu/Facebook

Bila baca headline, mesti satu soalan ni terus menerjah minda anda:

"Biar betul ada burung unta berlari kat Federal Highway?"

Apa kau buat tu wahai ostrich?

Image via giphy.com

Ya, memang betul! Bagi siapa-siapa yang tak percaya, boleh tengok gif di bawah ini:

The ostrich be like 'They see me rollin', they hatinn'

Image via Jeff Sandhu/Facebook

Kesian ostrich ni. Dari mana hendak ke mana tiada siapa yang tahu. Macam mana ia boleh terlepas ke lebuhraya juga masih menjadi tanda tanya.

Boleh tengok video penuh di bawah:

Wait a minute. What?

Video from Jeff Sandhu

Posted by Joshua Desmond on Thursday, June 16, 2016

Kami harap burung unta ini selamat. :)

Sebenarnya, tak ada apa pun yang nak dihairankan. Ostrich sebelum ni siap main ski tau!

Image via tumblr.com

Inginkan lebih cerita menarik seperti ini? 'LIKE' Facebook SAYS SEISMIK serta 'follow' kami di Twitter dan temui segala cerita mesti kongsi sekarang!

Yang ini pun boleh tahan random jugak: