seismik

[VIDEO] Suami Suruh Beranak 22.2.22 Sebab Tarikh Cantik, Reaksi Isteri Pula Mencuit Hati

Dia order wife beranak macam beli makanan dekat foodpanda ya.

Cover image via @boslat (TikTok)

Follow kami di Telegram, jadi antara yang terawal untuk dapatkan berita dan artikel-artikel menarik di SAYS Seismik.

Tarikh 22 Februari 2022 sememangnya cantik dan ramai yang memilih untuk membuat majlis pernikahan, kenduri dan bersalin pada hari tersebut

Meskipun tarikh itu cantik untuk dipilih, namun kita hanya mampu merancang dan Tuhan yang tentukan segalanya.

Terbaru, sebuah video tular di TikTok memaparkan gelagat pasangan YouTuber, Aisyah Habshee dan Muhsin Yusni telah mencuit hati ramai gara-gara tarikh 22.2.22.

Lihat video penuh itu di bawah:

@boslat

Bila husband suruh beranak harini sebab tarikh cantik 22.2.22

original sound - Aisyah Habshee fc

Suami paksa beranak pada 22.2.22 sebab tarikh cantik

Menerusi video yang dimuat naik oleh Aisyah Habshee, kelihatan ketika itu dia baru saja selesai menunaikan solat di biliknya.

Tiba-tiba suaminya datang dari belakang dan sengaja berseloroh memintanya yang sarat mengandung untuk beranak pada hari itu juga kerana tarikh yang cantik iaitu 22.2.22.

Aisyah yang dilihat kepenatan pantas menjawab "I pukul you nanti sayang, kepala otak hang! Mana ada rugi, janji dia sihat. I ni dah la sakit badan, dia boleh pilih-pilih tarikh buat appointment pulak. Doa jelah kat Allah," bebelnya.

"Bang, benda bukan bersin terus keluar bang. Dia ingat senang ke hahahaha" - Warganet

Ikutan tularnya video tersebut yang kini telah meraih sehingga 1.8M views, 249.1K likes dan 4K shares di laman TikTok, rata-rata warganet turut terhibur melihat gelagat mereka berdua.

Berikut di bawah adalah antara komen menarik daripada warganet di TikTok:

Amboi, sedap je suami dia order ya. Yang nak menanggung sakit beranak tu isteri tau! Nasib baik korang comel :D

Like Facebook, follow Twitter dan Instagram SAYS Seismik serta temui segala cerita 'mesti kongsi' sekarang!

Image via SAYS Seismik

Baca lagi artikel menarik hanya di SAYS Seismik: