makan

[TERBARU] McD Akhirnya Perkenal Chocolate Brownie McFlurry. Burger Prosperity Is Back Too!

Inilah masa yang ditunggu-tunggu...

Cover image via Pinterest & @bbbenzzy (Instagram)

Masa yang ditunggu-tunggu telah pun tiba...

Image via GIPHY

Prosperity burger kini kembali dengan satu kejutan yang menarik... Cuba teka apa dia? Kejutan ini confirm buat semua orang happy and nak try! 

McDonald's dah bagi hint dah ni...

Image via Viralcham.com

Prosperity Burger kini membawa rakan khas iaitu prosperity dessert, Chocolate Brownie McFlurry!

Image via McDonald's

Memang perfect makan dengan Prosperity burger kan, fuh mantap! Rasa creamy berintikan brownie coklat yang pekat... Nikmat apa yang kau dustakan? Terliur dah...

McFlurry perisa ini telah mendapat sambutan yang luar biasa di Taiwan dan pernah tular suatu ketika dahulu. Jangan risau, dah ada dah di Malaysia! 

Sedapnya makan Prosperity burger satu set dengan dessert kan?

Bukan itu sahaja, ada Chocolate Pie juga tau!

Image via McDonald's
Image via McDonald's

Boleh didapati mulai hari ini, jangan lepaskan peluang ini. Setahun sekali je tau dia muncul!

Untuk dapatkan banyak lagi artikel seperti ini, LIKE Facebook Seismik Makan serta FOLLOW kami di Instagram sekarang!

Image via Seismik Makan

Korang sempat tak taste McFlurry ini?

Jangan lupa dapatkan promo Tealive ini:

Check out makanan terbaru yang mesti cuba:

Nak belajar masak? Dapatakan gajet-gajet dapur ini: