seismik

9 Vacuum & Mop Robotik Bawah RM60 Yang Boleh Buat Anda Goyang Kaki. Settle Kerja Rumah!

Senang hidup.

Cover image via Shopee & Gizmochina

Follow kami di Telegram, jadi antara yang terawal untuk dapatkan berita dan artikel-artikel menarik di SAYS Seismik.

Buat orang di luar sana yang selalu rajin buat kerja rumah, tidak dinafikan mesti penat bukan?

Tak kisah sebagai suri rumah atau bujang yang duduk di rumah, pasti kerja-kerja mengemas itu bukan satu perkara yang mudah. Bukan setakat bersihkan habuk-habuk perabot, kena menyapu dan mop lantai lagi. Sudah tentu penat bukan?

Image via GIPHY

Sapu lantai tu kira okay lagi, kalau mop lantai tu kadang kena perah bagai memang habis tenaga. Haa, apa kata kita tengok list di bawah, gajet seperti vakum dan mop robotik ini pastinya sedikit sebanyak dapat kurangkan beban anda.

Ini 9 vakum dan mop robotik yang boleh anda miliki dengan hanya bawah RM60 saja:

1. Robot vakum Pro Life

Image via Shopee
Image via Shopee

Produk ini telah menerima pelbagai feedback positif oleh pelanggan. Ramai yang mengatakan ia dapat menyedut habuk-habuk di atas lantai. Lepas ni, tinggal on saja, tak perlu dah susah-susah sapu rumah!

Harga: RM32

Klik sini untuk beli.

2. Jallen Gabor vaccum cleaner

Image via Shopee
Image via Shopee

Hadir dengan dua warna iaitu hitam dan putih. Vakum robotik ini boleh sedut habuk dan kotoran walaupun di penjuru rumah atau celah-celah. Terbaik bukan? Senang dah tak perlu nak lap satu-satu. 

Harga: RM58

Klik sini untuk beli. 

3. BowAl robotic vaccum

Image via Shopee
Image via Shopee

Untuk siapa yang tidak mempunyai masa untuk vacuum rumah hari-hari, gajet ini sangat sesuai untuk anda. Hanya perlu on kan saja dan biarkan dia berjalan sendiri atas lantai. Yang paling penting, bunyi tak bising!

Harga: RM36 hingga RM49.99

Klik sini untuk beli.

4. SDJ Sweeper Robot

Image via Shopee
Image via Shopee

Saiznya yang besar akan memudahkan kerja-kerja membersih, ia boleh menyedut lebih banyak habuk dan kotoran. Rambut-rambut berguguran pun takda hal!

Harga: RM44.80

Klik sini untuk beli.

5. Smart Robot Vaccum Cleaner 3-in-1

Image via Shopee
Image via Shopee

Apa yang menarik tentang vakum ini ialah produk ini mempunyai dua mode iaitu mode kering dan mode basah. Tak kira lantai anda kering atau basah, vakum ini boleh digunakan. 

Harga: RM49.90

Klik sini untuk beli. 

6. 360 OMNI robotic vacuum

Image via Shopee
Image via Shopee

Produk ini bukan saja dapat menyedut segala jenis habuk, malah ia juga boleh sedut sampah yang besar seperti kapas atau tisu. Tinggal on dan duduk goyang kaki!

Harga: RM54.90

Klik sini untuk beli.

7. Robot Vacuum Cleaner

Image via Shopee
Image via Shopee

Terdapat 3 jenis warna iaitu biru, hitam dan putih. Designnya yang sangat unik dan tebal menarik perhatian pelanggan. Apa yang paling penting, ia ringan. Mudah dibawa ke mana-mana. 

Harga: RM35

Klik sini untuk beli. 

8. Robotic Vacuum Cleaners Mop

Image via Shopee
Image via Shopee

Dah siap menyapu, giliran untuk mengemop pula kan? Penat nak perah mop yang tebal dan berat tu? Jangan risau, anda boleh beli gajet ini dan biarkan sweeper ini mopkan lantai anda. Mudah!

Harga: RM39.17 (harga semasa shocking sale)

Klik sini untuk beli. 


9. Mesin mengemop automatik

Image via Shopee
Image via Shopee

Tak perlu susah nak menyental dan mop lantai, anda hanya perlu basahkan kain dan pasangkan pada vakum. Settle dah, biarkan vakum tersebut mopkan lantai anda. Kemudian, bersihkan kain yang penuh dengan habuk seperti biasa. 

Harga: RM57.80 

Klik sini untuk beli. 

Makin semangatlah nak bersihkan rumah lepas ni kan? Tunggu apa lagi, jom beli! :D

Image via GIPHY

LIKE Facebook dan follow Twitter SAYS SEISMIK dan temui segala cerita mesti kongsi sekarang!

Image via SAYS Seismik

Baca lagi artikel menarik di SAYS Seismik: