seismik

[VIDEO] “Eh Awak Salah Mak Ni” - Sejak Bila Pula Ayam Bertelurkan Anak Kucing

Anakku bukan anakku - Warganet

Cover image via @goran.surchi (TikTok)

Follow kami di Telegram, jadi antara yang terawal untuk dapatkan berita dan artikel-artikel menarik di SAYS Seismik.

Kucing sememangnya merupakan haiwan peliharaan yang digemari ramai orang

Mana tidaknya, kucing bukan sahaja comel malah gelagatnya kadang kala membuatkan kita naik geram dengan telatah lucu mereka.

Apa yang menarik perhatian orang ramai apabila video kucing tular di laman Twitter kerana kelakuannya yang sama seperti kucing lain yang suka buat hal.

Lihat video penuh di bawah:

Tiga anak kucing menyorok di bawah ayam

Menerusi video tersebut, anak kucing itu menyorok di bawah ayam seolah-olah ayam yang melahirkan. Padahal ayam hanya boleh bertelur. 

Anak kucing berkenaan kelihatan duduk di bawah ayam dengan selesanya. Mungkin anak kucing menganggap ayam itu mak kepada mereka. Confuse dah!

"Yang maknya pun buat senyap je..." - Netizen

Sementara itu, tinjauan di ruangan komen mendapati rata-rata netizen terhibur dengan gelagat anak kucing tersebut. 

Ramai yang memberikan komen reaksi mak kucing yang mengundang dekah. 

Ketika artikel ini ditulis, video berkenaan telah meraih 6K retweets, 300 quote tweets dan 6K likes di Twitter. 

Berikut di bawah adalah antara komen menarik daripada netizen di Twitter:

Macam mana lah boleh salah mak ni, haih comel lah kucing ni! :D

LIKE Facebook dan follow Twitter SAYS SEISMIK dan temui segala cerita mesti kongsi sekarang

Image via SAYS Seismik

Baca lagi artikel menarik di SAYS Seismik: