Bukan Senang Nak Puaskan Hati Yang Tersayang. Tapi Dengan Cara Ini Mungkin Dapat Membantu!

Barulah muka ada senyum. :D

Artikel ini ditaja oleh Senheng.

Orang beli, dia pun nak beli. Pantang tengok orang lebih sikit!

Image via Tenor

Siapa perangai macam ini? Jenis yang tak boleh tengok orang lain lebih sikit mesti jeles. Lebih-lebih lagi raya dah nak dekat ni, teringin juga nak pakai barangan elektrik baru. Contohnya televisyen baru atau kalau dapat oven baru pun seronok juga. Senang nak buat kuih raya.

Tapi kalau nak beli semua itu, bukannya guna duit yang sikit ya. Banyak juga tu. Tapi jangan risau, kami ada solusi untuk anda semua.

Senheng tawar pelan ansuran mudah. Lebih seronok nak beli belah!

Zaman sekarang kalau tak ada kelengkapan elektrik di rumah rasa macam tak lengkap pula
kehidupan seharian. Mana tidaknya, nak basuh baju semua kena guna mesin basuh, nak bersihkan rumah guna vakum supaya kerja lebih murah, nak hiburan pula televisyen dan smartphone kan ada. Tapi bila tengok harga barangan elektronik ini, tiba-tiba tertanya kemampuan diri sendiri.

Hmmm...

Tak perlu bimbang lagi sebab Senheng ada AEON Credit yang menawarkan pelan ansuran bulanan dengan kadar faedah serendah 0%. Wah, menarik!

Image via Senheng

Bukan itu saja, jika anda berbelanja menggunakan skim ansuran mudah bayaran AEON Credit, anda juga boleh dapat ekstra rebat EZ Kredit sehingga 30%. Peh, untung habis kalau berbelanja di Senheng. Bukan sahaja boleh bayar secara ansuran malah dapat rebat lagi!

Terlalu sibuk sehingga tak sempat nak membeli belah? Jangan risau, Senheng Click & Pick kan ada. :)

Kesibukan kerja membuatkan anda tak sempat untuk membeli belah?

Jangan risau lagi, di laman web Senheng kini akan memudahkan urusan anda untuk membeli-belah. Semuanya di hujung jari je! Anda hanya perlu click kemudian pick barangan yang menjadi pilihan. Mudah bukan?

Image via Senheng

Lepas dah pilih barangan yang anda ingini di laman web Senheng, anda boleh tentukan lokasi untuk pick up barangan pula. Senheng ada lebih 100 lokasi di seluruh negara. Bolehlah pilih cawangan Senheng yang terdekat dengan sebagai pick up point. Kan dah jimat masa!

Bukan itu sahaja, Senheng juga menawarkan servis penghantaran secara PERCUMA. Senanglah nak buat kejutan untuk mak ayah di kampung!

Nak belikan mak ayah perkakasan eletrik, tetapi di kampung tak ada kedai yang menjual barangan elektrik. Kalau ada pun memang jauh sampai ke pekan. Macam mana ya?

Jangan pening-pening lagi, anda beli sahaja di Senheng. Kalau beli perkakas elektrik atau gadget di Senheng yang bernilai RM 500 ke atas, anda boleh mendapatkan servis penghantaran percuma dan dapat menikmati percuma tambahan satu tahun jaminan.

Amacam? :)

Jom beli belah di Senheng sempena Hari Raya ini! Memang pastinya berbaloi.

Image via Senheng

Memang untung sangat kalau anda membeli belah di Senheng sebab ada pelan ansuran, rebat EZ Credit sehingga 30%, siap boleh click & pick je bila nak shopping. Paling menarik bila anda boleh dapatkan servis penghantaran secara percuma.

Tambahan pula, untuk pengetahuan anda, Senheng turut mempunyai aplikasi tersendiri. Menerusi aplikasi ini, anda akan mendapat makluman tentang promosi terbaru khas untuk ahli PlusOne, e-resit, jaminan produk yang telah dibeli dan juga memaparkan points rebat EZ Kredit dan juga points PlusOne yang dipungut. 

Points itu nanti boleh anda gunakan untuk pembelian seterusnya.

Nak bersedia untuk serbu jualan murah di Senheng? Klik sini untuk bergaya di Hari Raya bersama Senheng! :)

Artikel di atas telah dipetik daripada portal OHBULAN! dan diterbitkan semula oleh SAYS Seismik.

LIKE Facebook dan follow Twitter SAYS SEISMIK dan temui segala cerita mesti kongsi sekarang!

Leave a comment