seismik

Kesian Tengok Isteri Tengah Sarat Mengandung, Tak Sangka Pula Ini Yang Suami Minta

Hidup lagi tak abang ni?

Cover image via @nuratulekhqal (TikTok)

Follow kami di Telegram, jadi antara yang terawal untuk dapatkan berita dan artikel-artikel menarik di SAYS Seismik.

Seperti platform media sosial lain, TikTok juga mempunyai keistimewaannya yang tersendiri

Aplikasi ini membolehkan para penggunannya menonton dan menghasilkan video sendiri. Jadi, tidak hairanlah jika ramai yang menghabiskan masa mereka dengan scroll atau membuat content TikTok.

Baru-baru ini, tular sebuah video di TikTok berkenaan seorang lelaki membuat content bersama isterinya telah mencetuskan tawa ramai. 

Lihat video penuh itu di bawah: 

Saja nak bagi netizen marah, lelaki ini buat content suruh isteri mengandung balik naik bas

Menerusi video yang dimuat naik oleh @nuratulekhqal, kelihatan dia sedang merakam isterinya yang mengandung pergi membuat check up di klinik.

Namun, apa yang menghiburkan ramai adalah apabila lelaki itu buat-buat menyuruh isterinya balik naik bas kerana dia ingin pergi minum bersama rakannya. 

Lebih melucukan adalah apabila dia siap mengingatkan supaya isterinya itu jangan lupa untuk membeli lauk. 

"Bang, nak ikut saya jalan-jalan naik boat tak?" - Netizen

Dalam pada itu, tinjauan di ruangan komen mendapati rata-rata netizen turut terhibur dan memberikan pelbagai reaksi selepas melihat video tersebut.

Ketika artikel ini ditulis, video berkenaan telah meraih 407.5K views, 26.2K likes serta 943 comments di TikTok.

Berikut di bawah adalah antara komen menarik daripada netizen di TikTok:

Abang masih okay tak tu atau dah kena tidur luar malam ni? xD

Image via GIPHY

Like Facebook, follow Twitter dan Instagram SAYS Seismik serta temui segala cerita 'mesti kongsi' sekarang!

Image via SAYS Seismik