Pakej Percutian & Kereta PERCUMA Untuk Dimenangi. Bagaimana Caranya? Baca Sini!

Macam menarik je. Nak beli satu kereta, dapat dua kereta terus. Rezekiiiii!

Pernah tak terdetik dalam hati korang tiap kali pergi test drive kereta tu, “Kan best kalau masa test drive ni dapat apa-apa barang percuma. Semangat sikit nak beli kereta ni.”

Image via Ohbulan

Ha mesti pernah punya. Kalau tak terdetik masa nak pergi, mesti masa balik tu pandang je muka jurujual tu macam nak kasi hint lah “Tak nak kasi apa-apa ke?” kan?

Tapi tak pernah dapat!

Toyota dengar isi hati anda semua, sebab itu mereka nak bagi anda barangan percuma bila test drive dengan Toyota. Wah, menarik ni!

Hanya dengan test drive dan jawab kuiz, hadiah menarik menanti anda semua!

Image via Toyota

Betul tu! Tak payah minta-minta, yang ni memang dapat terus. Bila anda test drive, anda berpeluang untuk dapat merchandise dari Toyota secara PERCUMA.

Dah test drive, anda perlu menyelesaikan kuiz yang disediakan. Buat kuiz pun dapat hadiah, jadi jangan risau. Anda berpeluang untuk membawa pulang smartphone ataupun iPad!

Best betul. Test drive dapat hadiah, buat kuiz pun dapat hadiah.

Oh, bukan itu sahaja ya. Kalau tempah kereta pun anda akan diberikan sesuatu iaitu....

PAKEJ PERCUTIAN PERCUMA OLEH TOYOTA!

Image via Tenor

Toyota ini memang pemurah betul!

Paling best bila anda dah tempah kereta, anda berpeluang untuk mendapatkan pakej percutian secara PERCUMA! Bukan satu tapi ada tiga pakej percutian untuk diberikan. Beli kereta, dapat pakej percutian, bukan hari-hari ada tawaran hebat macam ini kan? ;)

Test drive dan booking kereta sudah selesai. Bila dah beli kereta, dapat hadiah lagi ke?

Ya, betul. Anda berpeluang untuk memenangi sebuah kereta iaitu Toyota Sienta. OMG!

Image via Toyota

Memang selepas anda membeli kereta dari Toyota, anda berpeluang untuk mendapatkan sebuah lagi kereta secara PERCUMA. Memang berbaloi sangat kalau macam ini.

Beli satu, dapat satu lagi percuma. Syok betul!

Oh ya, Toyota mempunyai empat buah unit kereta untuk dimenangi. Jadi jangan lepaskan peluang ini. Mana tahu rezeki dapat pakej percutian, merchandise dan juga dua buah kereta sekaligus!

Image via Toyota

Nanti akan mengadakan Toyota Weekender pada 20 & 21 Oktober ini di semua cawangan Toyota seluruh negara

Snek ringan dan minuman akan disediakan. Ini juga masa yang paling sesuai untuk ibu bapa tengok kereta dengan tenang. Sebab anak-anak boleh join aktiviti yang disediakan.

Maklumat lanjut mengenai promosi ini, anda boleh klik di sini!

LIKE Facebook dan follow Twitter SAYS SEISMIK dan temui segala cerita mesti kongsi sekarang!

Leave a comment