10 Tabiat Vapers Paling 'Annoying' Yang Boleh Buat Orang Menyampah

Vape on atau vape off, mana yang anda pilih?

1. Sembur secara "berjemaah" untuk bagi lebih banyak asap. Lagi tebal lagi best!

Image via www.youtube.com

2. Asyik post pasal vape je. Tak kiralah kat insta, kat fb, kat twitter, dan yang terbaru kat Snapchat.

Image via instagram.com

Image via instagram.com

Image via instagram.com

3. #vapeon #vapeporn #vapemalaysia #vapersmalaysia #malaysianvapers #vapesociety #vapelikeaboss #vapehard #vapestagram #kakivape #vapelife #vapeaholic

Image via instagram.com

Image via instagram.com

4. Suka bagi alasan cliche seperti, "Alaa ini wap je bukannya asap pun. Rilek laa."

Image via reactiongif.org

5. Gambar #OOTD sesetengah awek kini sudah bertukar kepada gambar berasap. Yang sedihnya ada yang sampai melampau.

Image via instagram.com

Image via instagram.com

Amboi sukanya dia.

Image via instagram.com

6. Para hijabista turut tidak melepaskan peluang untuk blow off some steam

Image via instagram.com

Image via instagram.com

Image via instagram.com

7. Smoke tricks, daripada rings, double rings, bridge, double bridge, tornado, sehinggalah ke the dragon dan macam-macam lagi

Tornado.

Image via www.youtube.com

Rings.

Image via instagram.com

The dragon.

Image via www.youtube.com

8. Caption seperti ini:

Image via instagram.com

Image via instagram.com

Image via instagram.com

9. Dalam kolam hisap vape, dalam lif hisap vape, dalam kereta hisap vape, kat karaoke hisap vape. Bak kata pepatah, 'anywhere also can'.

Image via instagram.com

Image via instagram.com

Image via instagram.com

Image via instagram.com

10. Gambar makanan, gambar kereta, dan gambar travel pun dah ada sedikit penambahan elemen vape

Image via instagram.com

Image via instagram.com

Image via instagram.com

Ada lagi yang kami terlepas pandang?

Apa kata layan video ni pulak:

Bercakap tentang vape, mesti anda ada dengar pasal seorang lelaki ini yang membeli vape sampai RM17,000 kan?

Inginkan lebih cerita menarik seperti ini? LIKE Facebook SAYS SEISMIK serta follow kami di Twitter dan temui segala cerita mesti kongsi sekarang!

Leave a comment