5 Sebab Kenapa Anda Patut Pilih HUAWEI. Siap Ada 100% Keyakinan, Ganjaran & Rebat, Wah!

Siapa tak pilih HUAWEI, memang rugi!

Artikel ini ditaja oleh HUAWEI.

Dekat TV dah biasa sangat kita tengok iklan sabun, syampu, hand sanitizer dan macam-macam lagi produk penjagaan diri yang menjanjikan 99.99% bebas bakteria

Image via OHBULAN!

Tapi mana lagi 0.01% tu? Mesti korang ragu-ragu kan?

Kalau korang beli produk HUAWEI, tak perlu ragu-ragu dan boleh letak 100% kepercayaan terhadap produk serta banyak lagi jaminan-jaminan yang boleh dinikmati selepas membuat pembelian. 

Ini antaranya:

1. Jaminan 100% untuk waranti 2 tahun bagi model terpilih

Image via HUAWEI

Syarikat yang letak ‘Keselamatan Diutamakan’ sebagai tonggak utama perniagaan mereka pun tak berani nak janji produk mereka 100% selamat.

Tapi, HUAWEI kini memberikan 100% jaminan untuk 2 tahun (1+1 tahun waranti) bagi model terpilih yang dibeli dari 1 Julai hingga 30 September 2019. Antara model yang disertakan manfaat ini ialah:

  • HUAWEI P30 series
  • HUAWEI Mate20 series
  • HUAWEI Nova 4 series
  • HUAWEI Nova 3i
  • HUAWEI MediaPad M5 series

Image via HUAWEI

Untuk menikmati 2 tahun waranti tu, aktifkan dulu melalui aplikasi HiCare pada smartphone HUAWEI tau.

2. Bayaran balik sepenuhnya daripada Senheng, Lazada, Courts & Shopee

Image via HUAWEI

Seperti mana kita tahu, HUAWEI sentiasa menawarkan pengalaman menggunakan platform Andorid yang tip top buat penggunanya.

Image via HUAWEI

Andai katalah korang mengalami masalah menggunakan aplikasi Google, korang akan menerima bayaran balik 100% daripada Senheng, Lazada, Courts, atau Shopee. Bagus betul!

3. Rebat sehingga RM400 untuk pembelian HUAWEI P30 Series

Image via HUAWEI

Betul, admin tak tipu dan ini 100% betul! Bagi korang yang nak dapatkan smartphone baru, ada baiknya korang pertimbangkan model daripada rangkaian HUAWEI P30 Series sebab harga peranti tersebut diturunkan sehingga RM400! Ini harga terbaru mereka…

  • HUAWEI P30 (8GB RAM, 128GB storan dalaman) = RM2,299 (sebelum ini RM2,699)
  • HUAWEI P30 Pro (8GB RAM, 256GB storan dalaman) = RM3,399 (sebelum ini RM3,799)

Masih ragu-ragu sama ada HUAWEI P30 Series pilihan terbaik atau tak? Tengok dulu video di bawah ni:

4. Sertai HUAWEI Online IT Fair dan menangi baucar & pelbagai lagi hadiah hebat menarik!

Image via HUAWEI

Tak cukup dengan jaminan, diskaun dan bayaran balik, HUAWEI juga memberikan 100% peluang buat korang sebagai pengguna untuk turut serta dalam HUAWEI Online IT Fair bagi merebut baucar RM20 sekiranya membeli-belah di sana.

Malah, terdapat juga pelbagai hadiah hebat dan menarik yang boleh direbut sekiranya korang menyertai peraduan ‘Spin & Win‘ mereka. Antara hadiah yang boleh diebut adalah:

  • 1 x RM1,000 baucar pembelian online
  • 5 x RM200 baucar pembelian online
  • 50 x HUAWEI AM61 Bluetooth earphones
  • 50 x HUAWEI AP36 car charger
  • 7 x HUAWEI backpack
  • 300 x botol air

5. Kemaskini terbaru EMUI 9.1 sudah tersedia

Image via HUAWEI

Seperti mana yang tersebar di internet, kemaskini EMUI 9.1 akan tiba tak lama lagi. So, pastikan korang download dan nikmati lebih keistimewaan dengan kemaskini terbaru EMUI tu!

Dengan kemaskini terbaru EMUI 9.1 ni, korang akan dapat mencuba pelbagai fungsi baru seperti:

  • Video Ringtone
  • GPU Turbo 3.0 yang menyokong sehingga 25 permainan
  • OneTapShare: Kini boleh didapati di Matebook 13 selepas kemaskini
  • Prestasi lebih pantas dengan EROFS
Banyak lagi fungsi hebat yang ada dalam kemaskini EMUI 9.1. Tengok video ni:

Jom beli HUAWEI sekarang sebelum terlambat!

Image via HUAWEI

Kalau ini masanya korang untuk tukar phone baru, tunggu apa lagi? Beli telefon pintar Huawei sekarang sebab korang boleh nikmati waranti istimewa 1+1 tahun yang hanya sah untuk pembelian peranti bermula 1 Julai sehingga 30 September 2019 ini.

Layari laman web atau kedai rasmi HUAWEI untuk maklumat lebih lanjut tentang promosi terkini. Jangan lupa juga, check out tawaran istimewa di HUAWEI Online IT Fair untuk lebih ganjaran hebat!

Artikel di atas dipetik daripada portal OHBULAN! dan diterbitkan semula oleh SAYS Seismik.

LIKE Facebook dan follow Twitter SAYS SEISMIK dan temui segala cerita mesti kongsi sekarang!

Leave a comment