seismik

[VIDEO] Beli Baju 'Turun Naik', Gelagat Suami Tunjuk Member Masa Pakai Ini Bikin Dekah

Dah lama dia perhatikan tu kak.

Cover image via @kelly_markonah (TikTok)

Follow kami di Telegram, jadi antara yang terawal untuk dapatkan berita dan artikel-artikel menarik di SAYS Seismik.

Pelbagai trend baju unik dan menarik yang berada di pasaran sekarang

Baru-baru ini, viral baju 'turun naik' yang menjadi trending gara-gara ramai yang memakainya sambil merakam video TikTok. Baju itu dilihat sangat unik kerana mempunyai alunan tersendiri. 

Tular sebuah video di TikTok yang memaparkan seorang lelaki minta dibelikan baju viral itu daripada isterinya telah mencuri tumpuan. 

Lihat video penuh itu di bawah:

Minta isteri belikan baju 'turun naik' sebab nak pakai

Menerusi video berkenaan, kelihatan seorang lelaki sedang memakai baju unik sambil aksinya dirakam oleh isterinya. 

Apa yang lebih melucukan lagi adalah apabila suaminya itu kelihatan sangat excited memakai baju 'turun naik'. Dipercayai bahawa suaminya yang menyuruh si isteri beli.

Sebaik saja baju itu sampai, dia menyarung baju itu dengan segera sambil mencuba alunan baju itu. Dia juga dilihat sangat selamba menunjukkan pakaian barunya itu kepada jiran depan rumah.

Lihat video sambungan itu di bawah: 

"Saya dah beli order kat shopee sekali sampai turun tak naik-naik dah" - Netizen

Susulan tularnya video itu yang kini meraih sehingga 1.3M tontonan, 56K tanda suka dan 900 komen di TikTok, rata-rata netizen turut terhibur dengan gelagat lelaki itu. 

Berikut di bawah merupakan antara komen menarik daripada netizen di TikTok:

Habislah, tak tidur malam abang ni! :D

Like Facebook, follow Twitter dan Instagram SAYS Seismik serta temui segala cerita ‘mesti kongsi’ sekarang!

Image via SAYS Seismik

Baca lagi artikel menarik di SAYS Seismik: