seismik

[VIDEO] Rakam Situasi Pasukan Bola, Akak Polis Cantik Raih Perhatian Ketika Di Stadium

"Tengok bola ke cari jodoh ni?" - Netizen

Cover image via @acabeleyh (TikTok)

Follow kami di Telegram, jadi antara yang terawal untuk dapatkan berita dan artikel-artikel menarik di SAYS Seismik.

Umum sedia maklum, baru-baru ini berlangsungnya perlawanan bola sepak antara pasukan Malaysia dan Bangladesh

Ia menjadi satu berita gembira apabila Skuad Harimau Malaya layak ke pusingan Piala Asia 2023. Tidak dinafikan, ramai juga yang menunjukkan sokongan penuh di Stadium Bukit Jalil. 

Baru-baru ini, tular sebuah video di TikTok yang memaparkan rakaman situasi di stadium apabila penyokong sengaja merakam seorang akak polis cantik telah mencuri tumpuan. 

Lihat video penuh itu di bawah: 

@acabeleyh

kenapa polis malaysia semua cantik cantik erk ? pape pun TAHNIAH malaysia menang 4 - 1 kita pergi ASIA ! #fyp #harimaumalaya

original sound - Waroeng Arta - Waroeng Arta

Selamba rakam akak polis bertugas semasa di stadium

Menerusi video berkenaan, kelihatan ramai penyokong yang berada di Stadium Bukit Jalil untuk memberi sokongan penuh kepada Skuad Harimau Malaya. 

Sedang asyik merakam situasi di stadium, apa yang lebih menarik perhatian ramai adalah seorang polis wanita yang bertugas di stadium. Polis itu dilihat berdiri segak dan cantik di depan semua penyokong. 

Lihat video sambungan itu di bawah:

@acabeleyh

Reply to @dow_nad terlampau ramai ye yang mengaku husb akak ni , relaks semua ini semua gurauan je akak ni pon masih single marty ! #fyp #harimaumalaya

Ale Ale Ayuh Ayuh Malaysiaku - Ultras Sound

"Tak bini orang isteri orang dia dua tu je bang" - Netizen

Susulan tularnya video itu yang kini meraih sehingga 3.2M tontonan, 308K tanda suka dan 1K komen di TikTok, rata-rata netizen turut memberikan pelbagai reaksi masing-masing.

Berikut di bawah merupakan antara komen menarik daripada netizen di TikTok:

Haa, jangan sampai akak polis tu notice. Siap korang nanti! :P

Like Facebook, follow Twitter dan Instagram SAYS Seismik serta temui segala cerita ‘mesti kongsi’ sekarang!

Image via SAYS Seismik

Baca lagi artikel menarik di SAYS Seismik: