seismik

[VIDEO] "Sendiri Setting" - Buat Style Rare, Wanita Teruja Lihat Rambut Lelaki Ini

Lain daripada yang lain.

Cover image via @tresaraman19 (TikTok)

Follow kami di TelegramInstagram dan TikTok SAYS Seismik, jadi antara yang terawal untuk dapatkan berita serta artikel-artikel menarik.

Macam-macam gaya rambut yang kita boleh lihat hari ini

Tidak kiralah bagi perempuan mahupun lelaki, semua terpulang kepada kehendak itu sendiri betul tak? Tak salah pun sekali sekala nak cuba style lain daripada yang lain.

Seperti video yang tular di TikTok ini apabila style rambut seorang lelaki telah mencuri perhatian ramai.

Lihat video itu di bawah:

Style rambut tarik perhatian mata yang memandang

Menerusi video tersebut, kelihatan seorang wanita sedang berada di sebuah kawasan. Dia kemudian memanggil seorang lelaki kerana mahu melihat rambutnya.

Apa yang lebih menarik perhatian adalah gaya rambut lelaki memang kelihatan sangat rare sehingga membuatkan wanita itu teruja melihatnya.

"Ini rambut rare la kak. Sendiri setting" - Netizen

Dalam pada itu, tinjauan di ruangan komen mendapati rata-rata netizen turut berkongsi pernah nampak lelaki itu.

Ketika artikel ini ditulis, video berkenaan telah meraih 216.1K views, 11.5K likes dan 344 comments di TikTok.

Berikut di bawah adalah antara komen daripada netizen di TikTok:

Memang rare lah rambut dia, tak pernah tengok lagi :D

Like Facebook, follow Twitter dan Instagram SAYS Seismik serta temui segala cerita 'mesti kongsi' sekarang!

Image via SAYS Seismik