seismik

Selamba Pegang ‘Belut’ Macam Mainan, Gelagat Adik Kecil ini Buat Ramai Warganet Terhibur

Berani betul ye adik!

Cover image via @_chire23 (TikTok)

Follow kami di Telegram, Instagram dan TikTok SAYS Seismik, jadi antara yang terawal untuk dapatkan berita serta artikel-artikel menarik.

Siapa sangka adik sekecil ini begitu berani pegang belut bersaiz besar bukan

Tular di TikTok baru-baru ini, video tersebut buat ramai warganet terhibur melihat gelagat adik kecil yang selamba pegang belut seperti pegang mainan.

Bukan sahaja terhibur dengan telatah dan keberanian adik ini, tetapi mereka juga terhibur selepas mendengar jeritan mak ciknya yang terkejut sebaik sahaja adik ini membawa belut tersebut.

Lihat video penuh dibawah:

Mak cik adik ini pun terkejut sampai terjerit dengan kuat

Tengah khusyuk memasak, tiba-tiba sahaja adik ini datang ke dapur bawa belut dan pegang seolah-olah pegang belut mainan.

Mana tak jerit mak ciknya sebab terkejut adik itu bawa belut macam itu. Siap main belut tu seolah-olah macam main barang mainan.

Image via @_chire23
Image via @_chire23

"Kemain semangat nak tunjuk sekali kena jerit je" - Warganet

Ketika menulis artikel ini, video berkenaan telah mencecah sebanyak 2.5M views, 143.8K likes dan 7288 shares di TikTok.

Berikut di bawah adalah antara komen warganet, rata-rata mereka terhibur dengan gelagat adik kecil ini dan juga terhibur dengan jeritan makciknya:

Image via @_chire23
Image via @_chire23
Image via @_chire23
Image via @_chire23
Image via @_chire23
Image via @_chire23
Image via @_chire23

Tenang betul ye adik pegang belut macam itu je :P

Image via @pinterest

Like Facebook, follow Twitter dan Instagram SAYS Seismik serta temui segala cerita 'mesti kongsi' sekarang!

Image via SAYS Seismik

Baca lagi artikel menarik di SAYS Seismik: