seismik

Ini 12 Vendor Kuih & Baju Raya Yang Anda Boleh Dapatkan Di FV Bazaar. Jom Shopping Online!

Jom sama-sama support lokal guys! Tak sabarnya nak raya!

Cover image via FV Bazaar

Follow kami di Telegram, jadi antara yang terawal untuk dapatkan berita dan artikel-artikel menarik di SAYS Seismik.

Ramadan dah nak dekat, mesti ada di antara korang yang terfikir-fikir dekat mana nak beli kuih dan baju raya tanpa perlu keluar rumah bukan?

Di sini kami akan kongsikan one stop centre untuk memudahkan korang membeli-belah secara online saja, tak perlu keluar rumah!

Fashion Valet kini menyediakan platform bagi semua jenis vendor lokal untuk menjual pelbagai produk khususnya makanan dan baju dengan harga yang berpatutan.

Memang inilah waktu yang tepat untuk kita semua sokong produk lokal kerana makanan dan pakaian yang dijual adalah sangat menarik dan berbaloi dengan harga.

Jom cuci mata tengok antara 7 vendor kuih raya dan 5 vendor baju raya yang menarik di bawah:

Senarai Vendor Kuih Raya:

1. KUIH RAYA BY THE RAHSIA

Image via FV Bazaar
Image via FV Bazaar
Image via FV Bazaar

Nama: Kuih Raya Biscoff Buttercookies
Harga: RM36.00
Saiz/berat: 48 hingga 50 keping sebalang

2. Theglitzania

Image via FV Bazaar
Image via FV Bazaar
Image via FV Bazaar

Nama: Kuih Raya Vampire Cadbury
Harga: RM40.00
Saiz/berat: 40 hingga 45 keping sebalang

3. Cookies of Se7en

Image via FV Bazaar
Image via FV Bazaar
Image via FV Bazaar

Nama: Kuih Kapit Choc & Peanut
Harga: RM16.00
Saiz/berat: 32 biji sebalang

4. Cookiesology

Image via FV Bazaar
Image via FV Bazaar
Image via FV Bazaar

Nama: Triple Chocolate Brownies
Harga: RM45.00
Saiz/berat: 9" x 9"

5. Treats & Bites

Image via FV Bazaar
Image via FV Bazaar
Image via FV Bazaar

Nama: Signature Soft Cookies - Blackout Milk Jam
Harga: RM12.00
Saiz/berat: 50 gram

6. Rempeyek Warisan Aidilfitri

Image via FV Bazaar
Image via FV Bazaar
Image via FV Bazaar

Nama: Rempeyek Bilis Dan Kacang Tanah
Harga: RM15.00
Saiz/berat: 500 gram

7. Warisan Cik Idah

Image via FV Bazaar
Image via FV Bazaar
Image via FV Bazaar

Nama: Kuih Gunting Warisan Cik Idah
Harga: RM18.00
Saiz/berat: -

Senarai Vendor Baju Raya:

1. De Leuca

Image via FV Bazaar
Image via FV Bazaar
Image via FV Bazaar

Nama: Kurung Tun Fatimah
Harga: RM129.00
Saiz: S, L, M, XL
Warna: Black, Brown, Cream, Green, Grey

2. Darasara

Image via FV Bazaar
Image via FV Bazaar
Image via FV Bazaar

Nama: DARA MANIS | Baju Raya Kaftan Kurung with Belt
Harga: RM149.00
Saiz: XS & XL
Warna: Cream, Green, Pink

3. NOURZ Collection

Image via FV Bazaar
Image via FV Bazaar
Image via FV Bazaar

Nama: AMARA & LAYLA Baju Kurung
Harga: RM75.00 & RM79.00
Saiz: XS, S, M, L, XL, 2XL
Warna: Multi Color

4. Bulan Bintang Ayer Keroh

Image via FV Bazaar
Image via FV Bazaar
Image via FV Bazaar

Nama: Kurta Tailored Fit
Harga: RM99.00 & RM109.00
Saiz: XS, S, M, L, XL, 2XL, 3XL
Warna: Multi Color

5. Happy Nest

Image via FV Bazaar
Image via FV Bazaar
Image via FV Bazaar

Nama: Rainbow Raya Kurung
Harga: RM119.00
Saiz: 01, 02, 03, 04, 05, 06, 07, 08, 09, 10, 11, 12
Warna: Blue, Brown, Green, Pink, Red, Yellow

Haa, amacam? Dah letak dalam list ke kuih and baju raya apa nak dibeli tahun ni? Kalau tak puas lagi cuci mata, korang boleh pergi terus dekat FV Bazaar okay? Selamat berpuasa semua! :)

LIKE Facebook dan follow Twitter SAYS SEISMIK dan temui segala cerita mesti kongsi sekarang!

Image via SAYS Seismik

Baca lagi artikel menarik hanya di SAYS Seismik: