x

seismik

[VIDEO] Gara-Gara Pampers Habis, Netizen Terhibur Bayi Ini Terpaksa Pakai Tuala Wanita

Another level pampers baby ni.

Cover image via @aisykyle_ (TikTok)

Follow kami di Telegram, jadi antara yang terawal untuk dapatkan berita dan artikel-artikel menarik di SAYS Seismik.

Ibu bapa mana sahaja yang tidak berdepan cabaran bayi terkencing atau terberak semasa menukar lampin?

Namun, semakin lama kelakuan ini akan semakin berkurangan kerana mereka sudah terbiasa memakai lampin. Kebanyakan bayi akan bergantung kepada lampin sehingga usia mereka mencecah tiga tahun. 

Baru-baru ini, tular sebuah video di TikTok berkenaan seorang bayi terpaksa memakai tuala wanita kerana pampers habis telah mencuri tumpuan ramai. 

Lihat video penuh itu di bawah: 

Ayah terlambat beli pampers, tak pasal-pasal ibu terpaksa bagi anak pakai tuala wanita

Menerusi video yang dimuat naik oleh @aisykyle_, kelihatan seorang lelaki sedang merakam anaknya sambil bertanya jenis pampers apa yang dipakainya.

Namun, apa yang melucukan adalah apabila dia membuka seluar anaknya dan menunjukkan bahawa anaknya itu sedang memakai tuala wanita bukannya pampers.

Menurut lelaki tersebut, pampers sudah habis dan isterinya terpaksa memakaikan anak mereka tuala wanita buat sementara waktu. 

"Hahahaha macam ni yang aku selalu risau, kalau time gaji memang beli pampers banyak sikit risau tiba-tiba habis dia yakyak tu kalau kencing tu ok lagi" - Netizen

Susulan tularnya video berkenaan yang kini telah mendapat 2.5M views, 258.1K likes dan 8.1K comments di TikTok, rata-rata netizen turut terhibur dengan gelagat pasangan suami isteri ini memakaikan anak mereka tuala wanita. 

Berikut di bawah adalah antara komen menarik daripada netizen di TikTok:

Lepas ni abang kena simpan stock pampers banyak-banyak kat rumah. Nasib baik ada isteri kreatif! :D

Like Facebook, follow Twitter dan Instagram dan temui segala cerita 'mesti kongsi' sekarang!

Image via SAYS Seismik

Baca lagi artikel menarik lain hanya di SAYS Seismik: