x

seismik

"Jangan Salah Awek" - Dua Gadis Berbaju Sama Di McD Ini Undang Pelbagai Reaksi Netizen

Entah perasan ke tidak ya owner tu.

Cover image via @pak_muss (TikTok)

Follow kami di Telegram, jadi antara yang terawal untuk dapatkan berita dan artikel-artikel menarik di SAYS Seismik.

Kebanyakan perempuan yang sukakan fesyen dilihat memang mengikut trend

Iyalah, harga yang murah dan selesa dipakai itu telah menarik minat ramai. Tambahan lagi, banyak baju yang cantik-cantik boleh didapati melalui Shopee, Lazada atau aplikasi pembelian baju yang lain. 

Namun begitu, kebiasaannya ramai yang mempunyai baju yang sama. Baru-baru ini, tular sebuah video di TikTok yang memaparkan dua orang gadis memakai baju yang sama itu telah mencuri tumpuan ramai. 

Lihat video penuh itu di bawah: 

@pak_muss

nasib dia dgn boyfriend dia kalau tak mesti aku salah awek harap owner tak notice lah video ni #fyp #fyp #foryoupage

bunyi asal - Mhd Aizzat - Mhd Aizzat

Pakai jenis baju yang sama corak dengan gadis lain

Menerusi video berkenaan, kelihatan situasi rakaman berada di McD yang tidak dikenal pasti lokasinya. 

Apa yang lebih menarik perhatian adalah apabila kelihatan dua orang gadis memakai baju yang sama corak. Kedua-dua gadis itu mungkin tidak perasan antara satu sama lain kerana dipisahkan dengan papan pesanan makanan saja. 

Lebih melucukan lagi apabila situasi ini mengundang pelbagai reaksi netizen. 

"Bro kau tengok betul betul takut salah girlfriend kang" - Netizen

Susulan tularnya video itu yang kini meraih sehingga 1.1M tontonan, 106K tanda suka dan 1K komen di TikTok, rata-rata netizen turut terhibur dan memberi pelbagai reaksi. 

Berikut di bawah merupakan antara komen menarik daripada netizen di TikTok:

Hmm, payah lah macam ni, semua nak sama je. Nasib dia tak perasan ke buat bodoh je tu :P

LIKE Facebook dan follow Twitter SAYS SEISMIK dan temui segala cerita mesti kongsi sekarang!

Image via SAYS Seismik

Baca lagi artikel menarik di SAYS Seismik: