seismik

"Non-Stop Mengucap" - Gadis Ini Gelabah Habis Pertama Kali Naik Parking Bertingkat

Mesti ramai boleh relate kan?

Cover image via @quirkyl0ne (TikTok)

Follow kami di Telegram, jadi antara yang terawal untuk dapatkan berita dan artikel-artikel menarik di SAYS Seismik.

Setiap orang pasti mempunyai pengalaman yang sukar dilupakan sepanjang hidup bukan?

Ada yang trauma dengan haiwan, kemalangan, atau apa-apa saja momen yang boleh membuatkan seseorang itu menggelabah dan cuak apabila difikirkan kembali.

Tidak terkecuali dengan seorang gadis ini apabila dia terpaksa berhadapan dengan situasi menaiki parking bertingkat di sebuah shopping mall menarik perhatian ramai.

Lihat video penuh itu di bawah:

@quirkyl0ne

parking menuju ke kerajaan langit

suara asli - rainahazidah

Tak henti mengucap bila naik parking bertingkat yang curam

Menerusi video yang dimuat naik oleh @quirkyl0ne, kelihatan gadis tersebut sedang menemani kawannya yang memandu kereta di sebuah shopping mall untuk mencari parking.

Namun, dia ternyata merasa kecut perut apabila mereka melalui bahagian selekoh tajam dan seperti tidak berpenghujung.

Lebih mencuit hati adalah dia dilihat tidak berhenti mengucap dan menyebut nama Allah SWT sepanjang berada di dalam kereta itu.

"1st Avenue Penang pun parking macam ni, lost control auto langgar dinding haha" - Netizen

Ikutan tularnya video berkenaan yang kini sudah meraih 572.1K views, 41K likes dan 871 shares di TikTok, rata-rata netizen turut terhibur dan boleh relate dengan situasi gadis tersebut.

Berikut di bawah merupakan antara komen menarik daripada netizen di TikTok:

Memang cuak kalau lalu parking tinggi dan curam ni, rasa macam nak cepat-cepat sampai! :D

LIKE Facebook dan follow Twitter SAYS SEISMIK dan temui segala cerita mesti kongsi sekarang!

Image via SAYS Seismik

Baca lagi artikel menarik hanya di SAYS Seismik:

More stories to read: