seismik

[VIDEO] Macam-Macam Hal Jadi Bila Si Suami Cuba Teka Sandwich Kegemaran Si Isteri

Agaknya cik abang tahu ke tidak?

Cover image via postimg.org

Cakap je pasal sandwich, mesti teringat SUBWAY!

Image via SUBWAY

Yelah sandwich SUBWAY ni bukan je sedap, malah antara makanan sihat yang anda boleh dapat dengan mudah dan cepat.

Boleh dikatakan SUBWAY adalah makanan seisi keluarga. Lagi-lagi pasangan suami isteri yang mementingkan makanan sihat tetapi sedap, pastinya SUBWAY menjadi pilihan mereka.

Dan bila cakap je pasal makanan, selalunya para isteri mesti tahu favorite food suami masing-masing kan?

Mana tidaknya, kalau dah hari-hari mereka yang uruskan makan dan minum si suami, semestinya mereka tahu. Tetapi bagaimana pula dengan cik abang? Tahu ke tak makanan kegemaran si isteri tu?

Image via GIPHY

Jadi apa kata kali ni kita try minta suami pilih Sub of The Day kegemaran isteri mereka? Agak-agak mereka tahu ke tidak? Jom, tonton video di bawah!

Leave a comment