seismik

Asalnya Nak Record Moment Di Stadium, Tapi Rakaman Lelaki Terjatuh Ini Pula Jadi Tumpuan

Boleh pulak dia jatuh time tu!

Cover image via @capik976 (TikTok)

Follow kami di Telegram, jadi antara yang terawal untuk dapatkan berita dan artikel-artikel menarik di SAYS Seismik.

Menonton bola secara 'live' merupakan suatu nikmat bagi kaum lelaki betul tak?

Iyalah, dapat menonton pasukan bola kegemaran depan mata. Situasinya juga sangat menyeronokkan dan menjadi semangat apabila menonton bola sesama peminat yang lain. 

Baru-baru ini, tular sebuah video di TikTok apabila seorang lelaki syok merakam suasana stadium, tetapi lain pula jadinya telah mencuri tumpuan ramai. 

Lihat video penuh itu di bawah: 

Tengah syok rakam stadium, ada pula yang buat 'aksi'

Menerusi video berkenaan, kelihatan ramai yang sedang berada di stadium untuk menonton pasukan bola kegemaran. 

Apa yang lebih menarik perhatian adalah apabila salah seorang lelaki bertindak untuk merakam suasana di stadium, namun rakaman itu menjadi hiburan apabila ada seorang lelaki yang lalu tiba-tiba terjatuh daripada tangga. 

"Pergh malu siak, kalau aku terus tak pandang kiri kanan" - Netizen

Susulan tularnya video berkenaan yang kini meraih sehingga 195K tontonan, 29K tanda suka dan 1K komen di TikTok, rata-rata netizen turut terhibur melihat rakaman itu. 

Berikut di bawah merupakan antara komen menarik daripada netizen di TikTok:

Aduhai, tulah bang asyik tengok phone je. Nasib abang tak tergelak kat situ jugak! :P

LIKE Facebook dan follow Twitter SAYS SEISMIK dan temui segala cerita mesti kongsi sekarang!

Image via SAYS Seismik

More stories to read: