Kekal Positif Dan Tingkatkan Hidrasi Dengan Air Mineral Berperisa Ini

Barulah hari-hari anda lebih produktif! :D

Semua orang mesti pernah merasa di mana hari anda rasa macam semua benda tak kena dan rasa down sangat sepanjang hari itu, kan?

Image via Imgur

Bila dekat ofis, kena marah dengan bos, balik kerja sangkut dalam traffic pula, lepas itu balik rumah kena bebel dengan mak, gaduh dengan pakwe/makwe pula. Aduh, stressnya macam ni!

Kadang-kadang, bila kita tengah down tu, apa yang kita perlukan adalah kata-kata positif untuk bagi kita bersemangat balik! Betul tak? 

Anda ingin tahu apa yang Spritzer TINGE buat? ;)

Botol berwajah baru yang berunsurkan PosiTinge!

Spritzer TINGE dikenali ramai sebab rasa air mineral semulajadi unik serta design botolnya yang memang selalunya menarik dan comel dengan pelbagai tema yang kreatif.

Tapi, sekarang, Spritzer TINGE dah berwajah baru! Bertambah-tambah cool tau! Korang tengoklah sendiri, memang unik, menarik dan colorful betul kan? Terus rasa macam nak beli semua botol!

Image via Spritzer TINGE

Untuk jadi seseorang yang positif, anda kenalah ada sikap yang betul dan sentiasa memanfaatkan kata-kata semangat dalam hidup sendiri.

Begitu juga dengan Spritzer TINGE berwajah baru yang datang dengan tema Positive + TINGE ataupun PosiTinge bertujuan untuk memberi inspirasi kepada rakyat Malaysia supaya bersemangat dalam menikmati kehidupan dengan lebih positif!

Image via Odyssey

Dengan rasa yang lazat dari Anggur, Lemon, Buah Campuran dan Mangga Tango serta tanpa karbonat dan tiada pewarna tambahan, Spritzer Tinge adalah air mineral semulajadi berperisa yang sempurna untuk kekal segar sepanjang hari.

Jadi, sentiasa keep it real dan don’t be so serious lah!

Apa kata, sesekali anda belanjalah “BFF anda dengan minuman Spritzer TINGE ini. Sambil minum tu, baca pulak mesej kat botol macam Your #1 Fan, confirm kawan anda tersengih sendiri dan rasa dihargai sangat. Anda pun akan happy!

Bila kita selalu positif, hari-hari yang dilalui pun mesti lebih ceria!

Image via ohbulan.com

Nantikan kemunculan Spritzer TINGE di depan pintu rumah masing-masing. Surprise! :D

Kalau anda beli kesemua 12 koleksi botol Spritzer TINGE ni kami memang “Respect” sebab korang memang “Steady-Lah!”.

Apa tunggu lagi, jom dapatkan Spritzer TINGE di kedai serbaneka berdekatan atau klik di sini untuk membuat pesanan.

Untuk maklumat lanjut, layari Facebook Spritzer Tinge.

LIKE Facebook dan follow Twitter SAYS SEISMIK dan temui segala cerita mesti kongsi sekarang!

Most-read stories today

Leave a comment