seismik

"Dirasuk Tudung Sendiri" - Gelagat Gadis Nak Bergambar Tepi Pantai Ini Buat Ramai Terhibur

Kuat betul pula tu angin dia.

Cover image via @acellins_ (TikTok)

Follow kami di Telegram, jadi antara yang terawal untuk dapatkan berita dan artikel-artikel menarik di SAYS Seismik.

Pantai adalah lokasi pilihan ramai orang untuk pergi bercuti kerana dapat melihat suasananya yang sangat indah

Malah, pelbagai aktiviti keluarga boleh dilakukan di sini. Tak kurang juga spot untuk bergambar, memang wajib ambil sebagai kenangan betul tak?

Namun, lain pula dengan video yang tular di TikTok ini apabila gelagat seorang gadis mahu mengambil gambar di tepi pantai telah menimbulkan dekah ramai.

Lihat video penuh itu di bawah:

@acellins_

Reply to @ansuhrun taktahu la helikopter ke rollercoaster maleh aque ##fyp

original sound - Syaaaa

Baru nak ambil gambar tepi pantai, tapi angin pula terlalu kuat

Menerusi video tersebut, kelihatan beberapa orang gadis sedang berada di tepi pantai kononnya mahu mengambil gambar.

Tetapi, apa yang lebih mencuri tumpuan adalah salah seorang daripada mereka dilihat tidak dapat melawan deras angin yang kuat itu sehingga menyebabkan tudungnya berkucar-kacir.

Situasi itu membuatkan dia seperti redha dan fed up kerana gagal mengawal tudungnya itu daripada terbang sambil diperhatikan oleh rakan-rakannya.

Lihat video lain itu di bawah:

@acellins_

Reply to @yanayane123 penatt laa mcm ni hahaha . Auto gelap masa depan ##fyp

Monkeys Spinning Monkeys - Kevin MacLeod & Kevin The Monkey

"Hahaha tak dapat bayangkan perasaan dia" - Netizen

Sementara itu, tinjauan di ruangan komen mendapati rata-rata netizen turut merasa terhibur melihat video tersebut.

Ketika artikel ini ditulis, video berkenaan telah meraih 144.1K views, 8,933 likes dan 684 comments di TikTok.

Berikut di bawah adalah antara komen daripada netizen di TikTok:

Aduhai, angin dia punya kuat sampai nak terbang dah tengok member :P

LIKE Facebook dan follow Twitter SAYS SEISMIK dan temui segala cerita mesti kongsi sekarang!

Image via SAYS Seismik